E2r

Slik feilsøker et boblebad elektrisk varmtvannsbereder

Det kalde været er både hyggelig og er noe å forholde seg til

Det kalde været er både hyggelig og er noe å forholde seg til. Kulden fører til en følelse av å ville bli i sengen, sove, og tettsittende hele dagen lang. Tumbling og ruller i sengen kan være moro og glede med mindre du må stå opp og bade for arbeid. Den gode tingen er at du kan få riktig utstyr for å varme vann for deg å bli klar til å gå ut og jobbe.

Slik feilsøker et boblebad elektrisk varmtvannsbereder. Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder problemer.
Slik feilsøker et boblebad elektrisk varmtvannsbereder. Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder problemer.

Utstyr som Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder kan holde deg trygg og varm i kulden. Det er enkelt som å plugge inn og deretter bruke det for deg å komme og nyte varmt vann. Imidlertid kan en Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder til slutt bryte ned. Her er noen tips om hvordan du feilsøker en Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder.

  • Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder problemer. Før du begynner feilsøkingen, må du lære å se på hvilke problemer du trenger å skyte. Her er noen eksempler: varmt vann lett renner ut, ikke varmt vann er tilgjengelig i det hele tatt, kan vannet være ekstremt varmt, kan dårlig lukt kommer fra det oppvarmede vannet, puddle forming i elektrisk varmtvannsbereder, og spratt lyder.
  • Verktøy for varmtvannsbereder feilsøking. Du bare ikke kan feilsøke en Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder problem. Her er de verktøyene du trenger: flat skrutrekker, Phillips skrutrekker, arbeidshansker, spenning tester og gummisåle arbeidssko. De riktige verktøyene kan gjøre feilsøking enklere, raskere og enda sikrere. Så ta deg tid til å samle verktøy før du starter feilsøking.
  • Den vanskelige lekkasje. Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder bør være grundig sett på. Hvis lekkasjer kan bli funnet på Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder bør skiftes ut. Varmtvannsberederen er hinsides reparasjon på dette punktet.
  • Strømmen av eller på? En annen måte å feilsøke en varmtvannsbereder problemet er ved å se på breaker sin. Se nøye om strømmen på varmtvannsberederen er på eller ikke. Strømforsyningen kilde bør være intakt og ikke varierende. Når du sjekker ut strømledningen, kilde eller bare om noe relatert til strøm eller batteri du skal bruke gummisåle arbeidssko. Dette paret vil holde deg trygg fra elektrosjokk.
  • Komme inn i tykke ting. Den neste tingen du bør gjøre er å få Philips skrutrekker. Du vil bruke dette til å skru av varmtvannsbereder er dekkplater. Disse dekkplater er funnet på den øvre og også den nedre tilgangspanelene. Sørg for at du bruker arbeidshansker i neste trinn. Det neste trinnet handler om å ta ut isolasjonen cut-outs.
  • Begrenset av limiter bytte? Varmtvannsberederen kan også bli holdt tilbake av en limiter bryter. Hvis limiter bryteren utløses, vil det føre til at varmeapparatet å stoppe. Alt du trenger å gjøre er å trykke "reset".
  • Kaldt vann problem. For varmeapparat som churn ut kaldt vann, se på kraften løpe mot øvre element. Benytt deg av en spenning tester for å sjekke om strømmen er på vei inn. Hvis den gjør det, og vannet er fortsatt kaldt, bør du skifte termostat.
  • Varm eller altfor varmt vann. For vann med utilfredsstillende temperatur, som ekstrem varme eller lunkne, bør du sjekke temperaturen innstillingen. Temperaturen bør settes et sted mellom 110 og 125 grader F.
  • Popping problemer. For spratt lyder, sjekk om det er mineraler bygge opp. Alt du trenger å gjøre er å slå av både kraft og vannforsyning etter tømming av tanken. Rengjøre den.
  • Luktproblemer. Årsaken til lukt i varmt vann er forårsaket av magnesium anoden. Reparasjonen er enkel. Tømme tanken, slå av både strøm og vann kilde. Rengjør tank ved hjelp av blekemiddel vann. Da bør du sette en ny anode stang, en anode stang som bruker aluminium.

Holde nyte varmt vann med Whirlpool Elektrisk varmtvannsbereder. Hold ovnen fungerer bra.