E2r

Hvordan rette drenering problemer

Rette drenering problemer avhenger av drenering problemer som må fikses. Du trenger å ansette profesjonelle entreprenører dersom det er behov for å installere utvidelser på regn gutter tuter slik drenering vil bli satt bort fra huset. Det er drenering problemer du kan fikse selv for å hjelpe deg å spare penger. Nedenfor er fremgangsmåten og tips om hvordan å løse drenering problemer.

Hvordan rette drenering problemer. Kontakt ditt lokale kraftselskap.
Hvordan rette drenering problemer. Kontakt ditt lokale kraftselskap.
  • Kontakt ditt lokale kraftselskap. Du må rådføre seg med dem før du gjør noe graving. Identifiser plasseringen av gass og vann rør i ditt hus eller etablering slik at du ikke vil bruke beredskap stengeventiler. Legge inn viktig informasjon om ditt kjøleskap, garasje eller noen hotspot steder i ditt område, slik folk rundt deg kan du enkelt finne den informasjonen når vannet strømmer fra et havarert rør.
  • Forstå målet ditt nøye. Bygg en bekk eller en grøft bare hvis regn renner over til din bolig. Du kan kontakte din lokale verktøyet enhet eller leie noen til å grave en grøft for deg. Identifisere stedet der vannet er på vei etter en kraftig regn. Grøfta nedre enden må være lavere enn den høyere enden. Sentrum av grøfta må være høyere enn i kantene fordi det kan være en hekkeplass for mygg.
  • Fylt eller foret drenering vollgrav. Selv om du ikke har store drenering problemer i øyeblikket, kan du lage en fylt eller foret drenering vollgrav for å hente vann, og å gradvis mette vannet ned i bakken. Hullet som skal graves må være borte fra gass-og vannrør. Bestem størrelsen på drenering vollgrav som du trenger.
  • Put drenering netting i hullet som du har opprettet. Fyll hullet du har laget med stein. De større steinene bedre fordi de kan holde flere sprekker som vil holde vann. Dekk toppen av hullet med en annen drenering netting. Sett torv på toppen av hullet, kan du også sette vakre potteplanter og dekorative steiner på toppen. Hvis du velger rør i stedet for grus å sette i grøfta, deretter med jevne mellomrom legge flytende blekemiddel for å drepe eventuelle røtter og å fjerne strømmen av vannet.
  • Søn drevet vannpumpe. Få en sol drevet vannpumpe hvis en drenering grøft ikke klarte å løse problemet. Det vil fjerne overflødig vann fra kjelleren eller verksted. Det er økonomisk og miljøvennlig i tillegg.
  • Fransk avløp. Den er også kjent som land avløp, perimeter avløp, og dreneringsrør. Det er en grøft som er dekket med stein eller grus som vil omdirigere grunnvannet bort fra huset ditt eller bakgård så ditt hus eller etablering ikke vil bli skadet. Den franske avløp trenger hule rør slik at vannet vil lufte og siver ned gjennom stein-eller øvre grus. Du kan bruke fransk avløp metode for å distribuere vann fra septiktank. Fransk avløp er også nyttig til å lindre vanntrykk fra bakken.

Sjekk din bygning eller kommune koder fordi det kan være krav i å grave grøfter eller bekker. Observere situasjonen nøye for å se om det er reparasjoner og graving som må gjøres.