E2r

Hvordan lage en kniv ut av en høvel blad

Planer bladene brukes i en høvel

Planer bladene brukes i en høvel. Hånd høvler brukes til å barbere og forme tre. Bladet er et godt stykke metall som har karbon. Karbonstål er tøff, men formbare og kan finnes i gode kniver og sverd som en katana eller samurai. De kan beholde sin sterke form i mange år. En høvel blad kan være fashioned i svært slitesterk kniv. Du kan gjøre det selv som et eksperiment eller et prosjekt og mote din egen unike kniv.

  • Skjær den ønskede lengden av bladet. Bestem lengden av bladet som du ønsker. Hvis det skal være et verktøy kniv, kan du ha en 4 til 6 tommers blad. Husk å legge rundt 2 til 3 i å feste til kniv håndtak. Når du bestemme størrelsen på kniven du vil, kutte metall ved hjelp av en båndsag som har en metall cutter vedlegg blad. Du kan også bruke en baufil eller en strøm stikksag. Skjær toppen av bladet ditt til ønsket vinkel. Rundt 45 grader skal fungere godt. Du kan også bruke en kald meisel til å kutte gjennom et varmt metall. Denne metoden krever at du varme opp området av høvelen blad du vil klippe ut.
  • Bor hull. På den andre enden av metall planer blad stripe drill to hull som skal brukes til å feste til håndtaket. Måle lengden av høvelen blad som skal settes inn i den treskaft. Plukk en solid hardt tre som skal brukes som et håndtak. Skjær håndtaket form og størrelse du ønsker. Juster planer blad på toppen av trehåndtak og markere området av hullene. Bor hullene ved hjelp av makt driller. Marker midten av treet slik at det smørbrød bladet. Bruk en kraft så å fjerne den midtre delen av håndtaket. Jevn dine tre håndtaket med en high-end sandpapir. Bruk en lav grad av sandpapir for å fullføre tre. Coat håndtaket med impregnering hvis ønskelig, elongates dette livet av tre.
  • Skjerp kniven. Bruk en vinkelsliper for å stille vinkelen på bladet. Du kan sette vinkler på 30 grader på begge sider. Fullfør finslipe kniven på et skinn jeksel eller skarphet også. Alltid slipe eller skjerpe seg borte fra deg. Vær forsiktig for å unngå ulykker. Bruk en slipepapir til buff sidene av bladet.
  • Montere. Plasser bladet inne i tre som du har forberedt tidligere. Sørg for at det er en tettsittende passform. Juster hullene på bladet og på håndtaket og fest naglene. Bruk riktig størrelse nagler å unngå dem fra stikker på håndtaket.

Når du arbeider med stål

Hvordan lage en kniv ut av en høvel blad. Skjær den ønskede lengden av bladet.
Hvordan lage en kniv ut av en høvel blad. Skjær den ønskede lengden av bladet.

Når du arbeider med stål, vær forsiktig så mange ulykker kan skje. Sørg for å ha riktig verneutstyr. Ha et par briller i tillegg til å unngå skår av metall som kan finne veien til øynene dine. Sørg for at du vet hele veien om å arbeide med elektroverktøy.