E2r

Hvordan bytte batteri i en trådløs nailer

Skifte av batteri i en trådløs nailer er en ganske grei prosess. Alt du trenger er det nye batteriet og spikerpistol. Selvfølgelig må du også følge noen grunnleggende sikkerhetstiltak. Å lære å bytte batteri i en trådløs spikerpistol, lese følgende guide.

Hvordan bytte batteri i en trådløs nailer. Hva du trenger å ha.
Hvordan bytte batteri i en trådløs nailer. Hva du trenger å ha.
  • Hva du trenger å ha: Bortsett fra spikerpistolen din, vil du også trenge nye batteriet. Du kan også lade en brukt batteri i stedet for å bruke en helt ny en. I dette tilfellet, bør du ha en lader med deg.
  • Først av alt, sørg for at din spikerpistol er slått av. Selv om det ikke vil kjøre uten batteri, er det fortsatt en god idé å holde det slått av som du bytter batteri. Dette er fordi da du er ferdig med å skifte batteri, har du kanskje allerede glemt at spikerpistol er slått på. Dette betyr at hvis du ved et uhell skyter, kan du ende opp med å skade deg selv eller noen rundt deg.
  • Velg det beste batteriet for din spikerpistol. Det er for mange batteri merker og varianter å liste her. Poenget er ganske enkelt at det kan være lurt å se seg litt før de bestemmer seg for hvilket merke av batteriet for å bruke for spikerpistol. Noen av de nyttige steder å undersøke finnes nettsteder dedikert til Oppussing, nettfora drevet av entusiaster, og video nettsteder som YouTube.
  • Kontroller at batteriet som du bytter inn for det gamle batteriet er fulladet. Dette bør ikke være et problem hvis du bruker et helt nytt batteri. Ellers lade batteriet først. Alt du trenger å gjøre dette på er jack laderen inn i en av stikkontakter i huset ditt og så holde seg i batteriet. Når batteriladeren er lys indikator sier det er ladet, kan du bruke den på spikerpistol.
  • Åpne luken. Når du har fulladet eller helt nytt batteri, og spikerpistol, åpner spikerpistol batteri luke. For de fleste modellene, alt du trenger å gjøre for å åpne batteridekselet luke skyver lokket til den ene siden med tommelen. Når batteriet luken er åpen, ta ut det gamle batteriet. Du kan kaste batteriet, hvis det er en engangs type. Hvis det er et oppladbart batteri, kan det være lurt å lade det nå, slik at du kan bruke den igjen senere.
  • Sett i den splitter nye eller nylig oppladet batteri. Ta det nye batteriet og skyv den inn i batteriet luke. Det er bare én måte å passe batteriet inn i luken, så hvis du ikke er i stand til å gjøre det passer på første forsøk, bare snu batteriet over og prøv på nytt. Fortsette å prøve, snu batteriet hver gang til du finner den riktige retningen. Skyv den inn og lukk batteri luken.

Du kan nå bruke nyladet batteri spikerpistol. Hvis du holder din gamle batteriet og lade det, kan du gjenta denne prosessen i fremtiden uten å kjøpe nye batterier.