E2r

Hvordan vite om en entreprenør er overlading for materialer

Enten du får et nytt hus bygd eller en gammel hjem renovert, ofte du stole på en entreprenør til å gjøre det meste av det harde arbeidet som du ser på deres fremgang. Men det er svært viktig at du som kunde, må holde et øye med hvordan de gjør forretninger med deg.

Hvordan vite om en entreprenør er overlading for materialer. Lekser.
Hvordan vite om en entreprenør er overlading for materialer. Lekser.

Den følgende veiledningen vil hjelpe deg å avgjøre om din entreprenør er overlading, særlig i byggematerialer.

 • Lekser. Før du begynner på et stort prosjekt, spesielt på din aller første huset renovering, er den beste måten å gjøre å sjekke ut hver entreprenør i lokaliteten, spesielt deres track record, omdømme og troverdighet, kompetanse og erfaring. Prøv å spørre med Better Business Bureau hvis mulig. Spør noen som har leid en entreprenør i det siste, og de vil anbefale en eller to entreprenører som de føler er troverdig og pålitelig, og som kan gi et riktig estimat av kostnader, så gode entreprenører er mindre sannsynlig at overlading, og mindre sannsynlighet for å bruker substandard materialer, tvilsomme leverandører og knapt kompetent arbeidskraft.
 • Mens de pågår. Jada, kan oppdragsgiver være en stor anbefaling fra en venn, med sine innsendte prosjekterte kostnader, og etter å ha signert en joint og detaljert kontrakt, ansette deg dem å arbeide på hjemmesiden din, men hva skjer når de begynner å arbeide?

  Som du er deres kunde, er det viktig at du må opptre som den generelle veileder på arbeidsstedet, som du alltid holde et øye med alle byggeaktiviteter (og bruke et kamera og en journal for å spore fremdriften av prosjektet dag etter dag) , fra måten en snekker negler basekortet på plass, hvordan flisene er plassert på badegulvet, eller hvor godt de Takshingel er installert, hvis de har en tendens til overbelastning i form av materialer og arbeidskraft, og du ser at de kaster bort forsyninger gjennom slurvet arbeid, må du slippe dem og velge en annen entreprenør, uansett hvor mye entreprenøren gjør begrunnelser, så lenge du har noen synlige bevis for forbrytelser.

  Mens de pågår. Ved slutten.
  Mens de pågår. Ved slutten.

  Bortsett fra arbeidskraft og materielle kostnader, etterspørsel kopier av kvitteringer har de oppnådd i innkjøp og anskaffelse av materialer, og sammenligne dem med regningen av materialer faktisk brukt i konstruksjonen. Dette er for å finne ut om entreprenøren fakturerer deg for dyre materialer, men bruker substandard seg på plass.

  Hvis du kan holde et nærmere øye på arbeidsstedet, kan du prøve å lage en fysisk telling av materialer i bruk, og sammenligne dem til materialet liste, som bør tally; eventuelle avvik fra de faktiske krav er et sikkert tegn på at noe av materialet bulk er skjult fra visningen.

 • Ved slutten. Til slutt, hvis du er i ferd med å betale dem, først be entreprenøren om et sammenbrudd av deres arbeidskraft og materielle kostnader i full detalj, liste hvilke materialer de har kjøpt, hvor mye de brukte på, og hvor mye de ville være å belaste deg.

Faktor i kostnadene for entreprenørens materialhåndtering, det vil si hvor mye prosentandel de har betalt for å velge, bestilling og levering av materialer til arbeidsstedet.