E2r

Hvordan du installerer et tak ligaen

Legge et tak ligaen er en rask

Legge et tak ligaen er en rask, enkel og rimelig måte å forbedre utseendet på ethvert rom eller gangen. Følgende er en steg-for-steg guide i gjør-det-selv-installasjon av en butikk-kjøpte veggarmatur. Det kan være spesielle retninger, avhengig av taket ligaen du har valgt, så husk å ta spesielle varsel av alle instruksjonene som følger med din individuelle belysning enhet.

Hvordan du installerer et tak ligaen. Det første trinnet er å sikre strøm koblet til kretsen taket ligaen er på har blitt plassert og har blitt slått av.
Hvordan du installerer et tak ligaen. Det første trinnet er å sikre strøm koblet til kretsen taket ligaen er på har blitt plassert og har blitt slått av.
 • Det første trinnet er å sikre strøm koblet til kretsen taket ligaen er på har blitt plassert og har blitt slått av. Dette er lettest å oppnå ved å slå av strømmen ved kilden, de fleste kretsbryterne er tydelig merket, og dette bør være enkelt å gjøre. Hvis du er i tvil, bruk en neon krets tester for å være sikker på at strømmen er slått av før du starter arbeidet.
 • Med isolerte tang, dytter all kabling i elektriske boksen. Med wire strimler, fjerner du en tomme av isolasjon, utsette bare ledninger under.
 • Deretter sikre en montering stroppen til den elektriske boksen, dette støtter taket ligaen hvis den elektriske boksen ikke allerede har montering fast på plass.
 • Nå skru montering stroppen inn i kragen på støtten boksen - din tak ligaen vil ha kommet med gjengede fester for dette formålet. På dette punktet, ta deg tid til å være sikker på at alle målinger er korrekte.
 • Ved hjelp av wire splicers, fjerner du en tomme av isolasjon fra endene av ledningene på fiksturen (mange tak fixture modeller er pakket med dette trinnet fullført).
 • Koble ledningene i taket boksen til ledningene i din veggarmatur. Vær spesielt oppmerksom på å matche ledningsfargene mellom enheten og hjem ledninger: Det vil bli en grønn (jording) wire, og to strømførende ledninger - disse er svart og hvitt. Din lysarmatur kan ha kommet med et koblingsskjema å visualisere dette trinnet.
 • Vikle grønn (jording) ledningen til et fullt jordet skrue (merket med en jording symbol som ser ut som en opp-ned bokstaven T). Denne skruen ofte plassert på koplingsboks eller til montering stroppen. Dette vil jorde ligaen.
 • Isoler alle kabler ender med caps. Disse bør inkluderes i ligaen emballasje, de er ofte gul.
 • Nøye brette ledninger inn takboks, mens du holder fast inventar i den ledige hånden.
 • Til slutt plasseres ligaen dekselet på taket boksen, sikring bolten med en mutter.
 • Se tilbake på arbeidet ditt før du går tilbake strømmen til boksen. Armaturen skal være i flukt med taket, og alle ledninger skal diskret skjult.