E2r

Hvordan kjøre en Bobcat kompakt

En Bobcat kompakt er nyttig i å grave i en byggeplass der klaring eller plass i konstruksjonen ikke ville tillate en større gravemaskin, et eksempel kan være graving under en allerede eksisterende hus til å konstruere en kjeller. Men kjører en Bobcat kompakt er ingen spøk - som en stor del av utstyret, det er seriøs business. Noen mennesker trenger en god praksis før de kan kjøre skrens med letthet.
Her er hvordan du kan begynne å lære å kjøre Bobcat kompakt:

  • Forbered deg selv. Bruk komfortable klær og sko, slik at du ikke vil bli irritert når du arbeider med skrens. Bruk dine arbeider jeans og skjorte. Ikke glem å ha på deg hjelm for sikkerhet fordi du vet aldri når en ulykke skulle skje.
  • Komme inn i førersetet. Ride the skid. Spenn deg fast og fest sikkerhetsbeltet. Bare slappe av mens du prøver å lære å betjene den.
  • Plasser føttene på pedalene. Den pedaler styrer heisen og lavere funksjoner og bøtte vippe funksjon av skid. Hvis du ønsker å løfte eller senke noe, må du bruke venstre pedal. Men hvis du ønsker å bruke bøtte vippe funksjon av maskinen, bruk høyre pedal.
  • Holde hånden hendlene på maskinen. Spaker styre fremover og bakover bevegelse av maskinen. Hvis du ønsker å styre maskinen til å flytte til en retning, må du flytte en spake. For eksempel, hvis du ønsker å slå til høyre, kan du trekke den rett spaken bakover eller skyv venstre spaken forover. Men hvis du ønsker å slå, men bare i en begrenset plass, det vil si uten at maskinen går fremover eller bakover, må du dytte og dra begge spakene samtidig. For eksempel, hvis du ønsker å slå til høyre uten å flytte forover, trekker du høyre spak bakover som du skyver den venstre spaken forover.
  • Senk sperrestaven. Senking sperrestaven vil tillate hydraulikken av maskinen til å fungere. Du kan senke låsen ved å trekke den ned til fanget.
  • Skyv trekkraft låseknappen. Dette vil åpne låsen av trekkraft.
  • Se på den oransje hendelen til høyre. Dette er gass. Skyve dette fram hvis du ønsker å øke hastigheten på motoren. Full gass operasjoner gjør bevegelsene til maskinen din virkelig rask, så du må ha dette i bakhodet så du ikke ville bli overrasket og bli overveldet.

Å engasjere seg lasten

Hvordan kjøre en Bobcat kompakt. Komme inn i førersetet.
Hvordan kjøre en Bobcat kompakt. Komme inn i førersetet.

Å engasjere belastning, kjøre forover og push i til lasten trykk deretter på venstre pedal ned som du fortsatt forsøker å bevege seg fremover. Når bøtta er allerede fylt, vippe bøtte ved å trykke på høyre pedal. Kjør maskinen med lasten til der du er ment å sette lasten. Hev lasten til et minimum høyde som bare tillater lasten ikke berører bakken.