E2r

Hvordan bygge en jord blokk hus

Komprimert jord blokk boliger er ikke ny, jord arkitekturen er den originale metode for å konstruere en bygning. Omtrent tre millioner mennesker verden over lever og arbeider i jord bygninger. Earth bygninger er ikke nødvendigvis bare for de fattige, mange museer, fabrikker og sykehus er laget av jorden. Fordelene med komprimert jord blokk bygninger omfatter:

  • økologisk bærekraft
  • vegger som kombinerer isolasjon og termisk masse
  • de ikke krever dyktige murere til å konstruere
  • de innlemme lett inn i andre byggesystemer
  • veggene går opp raskere enn med konvensjonell konstruksjon
  • avfallsmaterialet er skitt.

Trinn 1

Hvordan bygge en jord blokk hus. Planlegging av ny bolig er i hovedsak den samme som med en konvensjonell bygning.
Hvordan bygge en jord blokk hus. Planlegging av ny bolig er i hovedsak den samme som med en konvensjonell bygning.

Komme i gang med grønn eller naturlig hjemme involvert flere trinn:

  • Den beste plasseringen er en som er utnyttet solens energi, for en naturlig kilde av lys og kostnadseffektiv oppvarming og kjøling.
  • Størrelsen på den nye jord hjem vil bli avgjort av de ressursene du vil bruke til å bygge den og mengden av området du ønsker å varme.
  • Planlegging av ny bolig er i hovedsak den samme som med en konvensjonell bygning. Design, engineering og konstruksjon har samme grad av viktighet. Testing av jord for å bestemme om det er egnet for blokk gjør den eneste forskjellen er.
  • Bestemmer seg for å gå grønt avhenger av flere forhold, hvor mye energi som trengs for å produsere og transportere materialer, hvor materialene kommer fra, og hva de er laget av. Levetiden av materialet, hvordan de er laget, og hvilken virkning de vil ha på miljøet, og den enkle konstruksjonen.

Trinn 2

Grunnlaget for jord boliger bør være under frost linje, med en stilk mur bygget til over karakteren. Det bør være 33 prosent større enn veggen bredde, og stammen veggen skal være sentrert på fotfeste. Omkretsen av fotfestet er isolert med stiv skumisolasjon.

Trinn 3

Grunnlaget for jord boliger bør være under frost linje, med en stilk mur bygget til over karakteren. Veggen Stablingen er konstruert på vanlig måte murverk.
Grunnlaget for jord boliger bør være under frost linje, med en stilk mur bygget til over karakteren. Veggen Stablingen er konstruert på vanlig måte murverk.

Veggen Stablingen er konstruert på vanlig måte murverk. Blokkene kan legges på tvers av bredden av veggen eller løp i lengderetningen parallelt med veggen.

Trinn 4

Dobbel veggkonstruksjon er oppmuntret. Denne består av to vegger som går parallelt med hverandre med et mellomrom mellom dem for plassering av isolasjonen. Isolasjonen kan være sagflis / lime, perlite, eller vegetabilsk basert skum. Den indre vegg gir en termisk masse for lagring og bevaring av varmen, mens den ytre vegg og det isolerte hulrom hindre termiske broer og tap av varmen til utsiden.

Trinn 5

Mørtel for jorden blokker består av tynn slurry laget av samme materiale som blokkene. Mangelen på tykke mørtelmasser tillater ufaglærte mur arbeidere til å bygge muren raskt.

Trinn 6

Vindus-og døråpninger i ditt jorden hjemme eller konstruert på samme måte som konvensjonelle rammekonstruksjon. Skruer gjennom utforming i blokkene vil holde vinduer og dører på plass.

Trinn 7

Elektriske ledninger kan gjennomføres i en hvilken som helst av flere metoder. Ledningene kan kjøres i hulrommet mellom de to murene, hakk i veggene etter at byggingen er ferdig og pusset igjen, eller kjøre gjennom rør. De elektriske brytere og bokser er plassert i veggene og bygget rundt.

Trinn 8

VVS kan kjøres gjennom en indre vegg eller installert og bygget rundt.

Trinn 9

En tre eller betong bindingen bjelke er montert på toppen av veggen for å binde alle vegger sammen, og gi et forankringspunkt for taket.

Trinn 10

Interiøret finishen er ganske enkel. To strøk med gips, en base coat og en toppstrøk er tilstrekkelig, men et tredje strøk med farge lagt til plaster kan brukes. Blokkene kan også stå naturlig, med et lag med sealer for å hindre støv.
Ytterkledningen består av gips eller stukk, tetting utsiden anbefales ikke da det ikke været godt.

Ytterkledningen består av gips eller stukk, tetting utsiden anbefales ikke da det ikke været godt.


Den komprimerte blokk hjemme er unik, energieffektive og holdbare. Det er helt naturlig, for det er ingen potensielt giftige eller farlige tilsetningsstoffer i bygningsmaterialene. Jorden blokk hjemme viser den enkelhet og skjønnhet av de mest sofistikerte og utviklet byggemetoder.