E2r

Hvordan bygge en sement vegg

Uansett formål du måtte ha for din sement vegg

Uansett formål du måtte ha for din sement vegg, bygge det selv er en annen måte å utforske din maskulinitet. Noen ganger du trenger det for å hindre at vann fra den nærliggende bekken fra å komme inn i hagen din i løpet av et kraftig regnvær. Eller noen ganger trenger du en sement vegg for å skille lanai fra den viktigste spisesalen.

  1. Forbered stedet der sement vegg skal bygges ved å grave en grøft opp til omfanget av veggen. Grøfta må være bredt for å tillate rom for arbeid.
  2. Konstruer skjemaet. Formen består av kryssfiner, som vil tjene som en form hvor sementen skal dispenseres. Fineren må måles for å passe den endelige størrelsen av veggen. Du trenger også noen negler å fikse skjemaet. Det er foreslått at kryssfiner være belagt med motorolje, slik at det vil være lett å fjerne når sementen er tørket.
  3. Når skjemaet er satt sammen i grøfta, bør armeringsjern også være klar. Disse barene er vant til å gi styrke til veggen. Slå de armeringsjern ned i bakken i det minste hver 18. inches fra hverandre.
  4. Hell sementen. Det er ferdigblandet sement som kan kjøpes, eller du kan ha det blandet selv om veggen er ikke så lenge. Mens den blandede sement blir hellet på skjemaet med armeringsjern, noen må være stamping det å sende luften bobler ut av den blandede sement. Bruk en dor for å flate ut overflaten av den blandede sement.
  5. La sementen tørke opp. Deretter fjerner skjemaene. Din jobb er ferdig.

I dag med stigende byggekostnader

I dag med stigende byggekostnader, det blir mer og mer kostbart å ha dine sement vegger gjort av en entreprenør eller et hus byggmester. Men hvis du er sikker på at du kan fortelle forskjellen mellom hva som er nydelig og pen av dårlig håndverk og fryktelig steinarbeid, så hva du kan gjøre er å leie konkrete former og klar mix sement. Du trenger bare noen som kan gi gode instruksjoner og noen som forstår og setter pris på prosessen.

Hvordan bygge en sement vegg. Når skjemaet er satt sammen i grøfta.
Hvordan bygge en sement vegg. Når skjemaet er satt sammen i grøfta.

Bygge en sement vegg kan også gjøres av folk med ekspertise er i stein som fungerer. Når du ser disse menneskene arbeid, synes de å være bare spille, men etter en stund vil du se hva de har gjort. Disse er ekspert folk som elsker å jobbe selv når ingen ser på det arbeidet de har gjort.

Som vi har skissert, og bygge en sement vegg er ganske lett

Som vi har skissert, og bygge en sement vegg er ganske enkelt. Det er lett for de som bare ser uten opplevelsen av å gjøre det. Det er en stor forskjell mellom å observere og oppleve. Når du observerer, synes arbeidet med å være veldig lett og enkelt. Men når du gjør det selv, vil du oppleve å jobbe med tungt utstyr og vanskeligheten med å reisa armeringsjern og montering skjemaene. For en kontorarbeider, kan bygge en betongmur ikke være for deg. La ekspertene gjøre jobben for deg, for en avgift selvfølgelig.