E2r

Hvordan gjenskape Julia Child kjøkken

Julia Child er en stor bidragsyter til europeisk kultur

Julia Child er en stor bidragsyter til europeisk kultur. Det er ikke bare på grunn av hennes store kokkekunnskaper, men også på grunn av hennes oppfinnsomhet på kjøkken design. Vel æren bør ikke gis til Julia alene. Hennes ektemann, Paul Child, er den store hjernen bak det berømte kjøkkenet. Han forbedret Julia Childs kjøkkenet for å hjelpe henne bedre flytte rundt og inspirere bedre matlaging.

Gjenskape Julia Child kjøkken er om det praktiske. Nedenfor finner du tips om hvordan du kan forvandle kjøkkenet ditt til noe som det av Julia Child-tallet:

Hvordan gjenskape Julia Child kjøkken. Samle bilder av den gamle Julia Child kjøkken.
Hvordan gjenskape Julia Child kjøkken. Samle bilder av den gamle Julia Child kjøkken.
  • Gå til kjøkkenet. Julia Child donert hennes kjøkken til Smithsonian National Museum of European History i Washington, DC i 2001. Det er best å gå til kjøkkenet, slik at du kan få den ekte følelsen av denne berømte kjøkken. Du vil sikkert se detaljer som du ikke kan se på bildene alene.
  • Samle bilder av den gamle Julia Child kjøkken. Dette er en svært fjernsyn kjøkken. Finne bilder av kjøkkenet skal være enkelt med de mange kilder om det. Bruk bilder for å få inspirasjon til dine design ideer.
  • Alt skal være innen rekkevidde. Hva er de kjøkkenutstyr som du bruker så ofte? Disse bør være innenfor rekkevidde som kniver, matlaging redskap, skjeer og andre stuffs. De spesifikke ting som bør inkluderes i "innen rekkevidde" liste avhenge av hva er de tingene du bruker det meste av tiden.
  • Lag et veggmaleri av panner, gryter, og skillets. Konvensjonell kjøkken design handler om å skjule alt ut av syne. Julia Child kjøkken er annerledes fordi den viser nesten alt-på den berømte hengende bord. Den hengende bord er kanskje den mest kjente delen av kjøkkenet. Det er lett å kopiere den berømte hengende bord. Installer det første laget av kroker først. Henge noen kokekar fra disse krokene. Legg til flere kroker og henge mer kokekar. Spore hver kokekar ved hjelp av en markør slik at du vet hvor du skal plassere den etter bruk.
  • Bygg magnetiske striper for knivene. Aldri sette kniver i en skuff eller deres kanter vil bare ødelegge sin skarphet. Sett kniver separat som i en tre beholder for kniver. Julia Child organiserer sine kniver med magnetstripe. Hun bare griper det hun trenger, vaske kniven etter bruk, og sette den på stripe.
  • Ta med en liten bokhylle for kokebøker. Bokhyllen bør være langt fra vasken eller andre travle deler av kjøkkenet. Det er godt å ha en bokhylle på kjøkkenet, spesielt hvis du ofte bruker kokebøker når du prøver nye oppskrifter.
  • Investere på en bevegelig øya. Julia Child kjøkken er bare en gjennomsnittlig størrelse. Hun har en øy der ute som er stor nok til å klippe og forbereder ingrediensene. Hvis kjøkkenet er mindre, kan du satse på en bevegelig eller sammenleggbar øya. En stor skjærebrett, som kan passe på telleren, er også stor.
  • Ha en god belysning. Ingenting er verre enn en dårlig opplyst kjøkken. Naturlig kilde av lys er alltid den beste. Men dette er ikke alltid tilgjengelig. En god belysning på kjøkkenet vil være et flott alternativ. Det bør gi et godt lys når du forbereder for parabolen.

Ideen bak Julia Child kjøkken er praktisk av utforming

Ideen bak Julia Child kjøkken er praktisk av design. Hva er praktisk for henne ikke være så praktisk for deg. Så følg design ideer for å få til enklere kjøkken bruk, og ikke for å kopiere design.