E2r

Hvordan velge lysarmaturer for din remodel prosjektet

Hvis du er i midten av remodeling et hjem eller bare et rom, er en av de viktigste hensyn du ville gjøre belysningen. Belysningen installert under din remodel prosjektet bidrar til å bestemme stemningen og atmosfæren i rommet, og gode lysarmaturer skal også tjene til å markere utformingen av rommet. Velge den beste belysningen for et rom bør innebære forskning og forberedelse, og her er noen tips for å hjelpe deg med ditt valg:

  1. Vurdere budsjettet. Det aller første du bør vurdere er hvor mye du har råd til å betale for belysning din. Når du har fått denne avgjort, vil du være i stand til å innskrenke dine valg til dine spesifikke prisklasse. Dette vil hjelpe deg å gjøre søket mindre forvirrende og mer organisert. Må bli oppmuntret av det faktum at det er så mange valg for nesten enhver rimelig budsjett rekkevidde.
  2. Kjent med ulike typer lysarmaturer. Det finnes mange typer lysarmaturer for ulike behov og preferanser. Vanligvis kan de bli kategorisert i følgende typer: lampetter, innfelte lys, lysekroner, tak anheng, vegglamper, og spor belysning. Les opp om formål og fordeler av hver type lysarmatur for deg å vite nøyaktig hva dine hjem behov er.
  3. Kjent med ulike stiler av lysarmaturer. Bortsett fra selve type belysning, bør du også velge den stilen som passer best i rommet. Noen av de tilgjengelige stiler inkluderer moderne, viktoriansk, art deco, og tradisjonelle.
  4. Vurdere etterbehandling. Mye av stilen av lampen er avhengig av farge og finish. Noen tilgjengelige utførelser inkluderer krom, stål, jern, messing og kobber. Det er enda uvanlige nyanser som farget eller blyglass. Ferdig lagt matt, polert og børstet.
  5. Vurdere resten av rommet design. Den vanlige valget er å velge en lysarmatur stil som går med resten av rommet. Om utformingen av kjøkkenet var gammel country rustikk, for eksempel, ville lysarmaturer reflektere nettopp denne stilen. En annen generell retningslinje er å sørge for at lampen er balansert med den totale utseendet på rommet, for eksempel, bør et stort rom har større lysarmaturer, eller et rom med kantete og geometriske design kan gjøre det bra med buet og myk belysning ligaen design. Men noen designere bevisst velger lysarmaturer som avviker fra utformingen av rommet (viktoriansk belysning for en kunst noveau-stil, for eksempel). Dette er hvis du vil at lysarmaturer å skille seg ut og være et dekorativt midtpunktet.
  6. Opt for energisparing lysarmaturer. En veldig smart trekk er å sørge for at belysning du bruker er energieffektiv. Les opp mer om dette emnet på Energy Star nettsiden.

Det du har det

Hvordan velge lysarmaturer for din remodel prosjektet. Kjent med ulike typer lysarmaturer.
Hvordan velge lysarmaturer for din remodel prosjektet. Kjent med ulike typer lysarmaturer.

Det du har det! Dette er bare noen av tipsene for å velge lysarmaturer for din remodel prosjektet. Bare husk, lønner det seg virkelig å gjøre din forskning først før du forplikter deg til noen avgjørelse. Slå opp nettsteder som lightinguniverse.com , lightingdirect.com og lampsusa.com . Lykke til, og lykkelig shopping!