E2r

Hvordan velge et overvåkningskamera

Det er mange navn som er gitt til overvåkningskameraene-CCTV kamera og spion kamera, for å nevne noen. Men uansett hva du kaller dette sikkerhetsutstyr, har det fortsatt en stor hensikt. Det er, for å spille sikkerhet video.

Du må allerede ha sett hvor nyttig et overvåkingskamera er. Du har sikkert sett oppklares på TV på grunn av et sikkerhetskamera. Det finnes mange tilgjengelige alternativer i sikre ditt hjem eller kontor. Du kan også få dette fra en direkte leverandør. Imidlertid kan velge et kamera være vanskelig hvis du ikke vet noe om systemer, programvare og installasjon av et sikkerhetskamera. Heldigvis kan denne artikkelen forklarer hvordan du velger den beste sikkerhet kamera.

  1. Lære det grunnleggende om sikkerhet kamera. Overvåkingskameraer er svært forskjellig fra vanlig videokamera. Så i stedet for å velge en basert på de vanligste video kameraets funksjoner, bør du basere ditt valg avhengig av viktige funksjoner som programvare som en sikkerhet kamera bør ha.
  2. Vet forskjellen mellom sikkerhet og videokameraer. Overvåkingskameraer er nesten lik siden de bare har ett mål. Men de har fortsatt forskjeller som sin linse, ønsket driftseffekt, og boliger. Basere sammenligning på disse forskjellene.
  3. Velg riktig nattsyn-kamera. Ett av de viktigste funksjonene som en sikkerhet kamera bør ha er nattsyn. For det, får du tre valg: farge kameraer, WDR, og Infra Red. Color kameraer er de som automatisk bytte til svart og hvitt under dårlige lysforhold. Gjennom det, kan det fangede bildet bli forbedret og er vanligvis skarp. WDR, på den annen side, kan automatisk balansere kontrast på forskjellige deler av videoen for å forbedre bildekvaliteten. I mellomtiden kan Infra Red fange langt bildene tydelig. Men, det krever lys for å gjøre det. Dens spesielle funksjonen er ikke så nyttig om natten.
  4. Vurdere hvilken type sikkerhet kamera. Noen av de mest populære sikkerhet kamera typer er bullet kamera, dome-kamera, boksen kamera og skjult kamera. Bullet kameraer er svært populære fordi de er vanntette, vandal-bevis, og kan brukes i løpet av dagen eller natten. Bruk dette hvis du har tenkt å sette kameraet utenfor. Kuppelen kamera, på den annen side, er best for innendørs bruk på grunn av sin form som lett kan gli mot veggen eller taket. Dette kan ikke være værbestandig, men det er vandalsikre. En skjult kamera kan finnes i forskjellige former og forkledninger. Men kommer det vanligvis uten nattsyn. En boks kamera er best på grunn av sin lett utskiftbare objektiv. Derfor kan du enkelt sette zoom til objektet du ønsker å bli registrert som døren eller minibank. Selv om dette er mest brukt innendørs, har dette også evnen til å tåle det ytre miljø.
  5. Les vurderinger. Når man sammenligner noe, er det svært viktig å lese anmeldelser. Selv når du velger et overvåkningskamera, du har fortsatt å lese anmeldelser for å vite fordeler og ulemper ved en bestemt kameramodell.

Nå som du vet hvordan du skal velge en CCTV kamera eller en spion kamera

Hvordan velge et overvåkningskamera. Lære det grunnleggende om sikkerhet kamera.
Hvordan velge et overvåkningskamera. Lære det grunnleggende om sikkerhet kamera.

Nå som du vet hvordan du skal velge en CCTV kamera eller en spion kamera, kan du beskytte huset eller kontoret gjennom den mest pålitelige sikkerhet video. Men hvis du ønsker bedre beskyttelse, kan du få mer sikkerhet utstyr foruten et sikkerhetskamera. For eksempel kan du legge til en automatisk sirene eller direkte automatisk lås for systemene.