E2r

Hvordan velge en ziplock bag

For noe så ordinært som en re-sealable glidelås oppbevaringspose (kjærlig kjent som ziplock bag), synes det å være en overveldende smorgasbord av alternativer. Det finnes ulike produsenter, og alle hevder å gi den beste bærbare omsorg for mat og andre lett bedervelige varer. Velge en trenger ikke være så vanskelig og ufattelige. Hvis du bare holde i hodet ditt de neste par tips i å plukke ut ziplock pose, vil du være i stand til å velge en som er akkurat riktig for deg og din families behov.

Hvordan velge en ziplock bag. For eksempel: Hvis du har tenkt å lagre mat i fryseren.
Hvordan velge en ziplock bag. For eksempel: Hvis du har tenkt å lagre mat i fryseren.

1. Kjenn dine behov først. Før du går ut og kjøpe ziplock poser for din familie picnic, prøv å undersøke matvarer og andre elementer. Du trenger en generell ide om hvilke elementer du vil ønske å sette i ziplock poser, og hvilke som må gå inn Tupperware beholdere. Spør deg selv hvor du har tenkt å lagre disse ziplock poser, og hvor lenge du har tenkt på å holde elementene der. Disse vil være viktige ting å huske senere.

2. Velge riktig pose størrelse. Din ziplock bag må kunne komfortabelt imøtekomme alle dine lagringsbehov. Større er ikke nødvendigvis bedre i dette tilfellet - du må bare vurdere å kjøpe de dyrere, spesialitet-size ziplock poser hvis standard størrelse poser er tilstrekkelig for dine behov. Målingene vil bli vist på posene 'emballasje, slik at du vil ha en idé av sin maksimale lagringskapasitet (prøv ikke å fylle posen til randen, skjønt). Den høyre posen bør være økonomisk og har en komfortabel spillerom med plass til maten.

3. Plukk en pose som passer dine spesielle behov. Alle ziplock poser er ikke like. De er laget forskjellig fra hverandre for å passe til en bestemt nisje markedet. Før du kjøper generiske poser, sørg for at du ikke vil plassere dem under understreker at de ikke var designet for å håndtere. Hvis du gjør det vil bare føre til at de bryte, og du ødelegger maten.

For eksempel: Hvis du har tenkt å lagre mat i fryseren

Hvordan velge en ziplock bag.
Hvordan velge en ziplock bag.

For eksempel: Hvis du har tenkt å lagre mat i fryseren, er det best å velge ziplock poser laget spesielt for dette formålet. Disse vil komme laget av en tykkere plast enn vanlige ziplock poser, og vil forhindre at mat fra fryseren brenne. Kjøpe ziplock poser laget for denne ekstreme av temperatur er et must hvis du har planer om å lagre mat for lengre perioder av gangen. Bortsett fra dette, sørg for at pakningen er lufttett. Dette vil sørge for at maten holder seg frisk og velsmakende, selv mens holdes i fryseren.

4. Velge en best for budsjettet. Etter å finne ut hvilke ziplock poser passer best for dine behov, er det nå tid for deg å velge hvilket merke gir deg mest igjen for pengene. Det er nyttig å sammenligne merkevarer og generiske ziplock poser mens du gjør dette. Vite hvor mye du er villig til å bruke per ziplock pose før du forplikter deg til et kjøp. Hvis disse er for dagligdagse lunsjer, kan du betale for generiske ziplock poser til å lagre dem for korte perioder av gangen. For lengre tids lagring, er det bedre å investere i flere kvalitet-laget ziplock poser.

Husk at en ziplock bag bør tjene dine behov for lagring. Så lenge det passer dine behov, kan du gå for den billigste tilgjengelig. Tilbringe mye på noe du vil forkaste etterpå er ikke det klokeste valget å gjøre.