E2r

Hvordan fjerne stift fra veggene

Fargestifter er fantastiske verktøy som brukes i skriftlig

Fargestifter er fantastiske verktøy som brukes i skriftlig, tegning, og fargestoffer. De gjør ditt barns kunst ser mer attraktive og fargerike. De fleste barn anser det som sin beste venn blant art materialer de vanligvis bruker i skolen for sine prosjekter og oppgaver. De bruker de også i å gjøre kunst på fritiden hjemme, og oftere enn ikke de smøre sine fargestifter på veggen forlate det rotete. Som forelder er det neste du kan gjøre verdsette hva barnet ditt har kommet opp med, og etterpå rydde opp i rotet hun har etterlatt seg. Prøver å fjerne stift fra veggene er vanskelig. Du trenger de beste og mest effektive måtene å ha veggene fri stift tegninger. Nedenfor finner du noen nyttige tips i å fjerne stift fra veggene.

Hvordan fjerne stift fra veggene. Forbered et papirhåndkle eller voks papir og et strykejern.
Hvordan fjerne stift fra veggene. Forbered et papirhåndkle eller voks papir og et strykejern.
  • Bruk baby wipes. Du kan kjøpe dem på baby butikker. Bruke baby kluter, skrubbe området med stift tegninger. Du må kanskje litt press i skrubbe slik at stift vil bli helt fjernet. Bruk en fuktig klut eller svamp til å tørke av området etter skrubbing.
  • Forbered et papirhåndkle eller voks papir og et strykejern. Legg papir håndkle eller et stykke voks papir på området med stift tegninger. Plugg jern og legg den over papirhåndkle. Stryke papirhåndkle i noen sekunder. Pass på at varmen fra jern på den laveste innstillingen. Dette er en av de mest effektive måter fordi den smelter den stift på veggen. Papirhåndkle absorberer så smeltet stift.
  • Grab en hårføner og gjøre den samme prosessen som med bruk av jern. Gjør det for et par ganger før de stift merkene er fjernet fullstendig.
  • Gjøre bruk av tennvæske. Dip svamp eller papirhåndkle på tennvæske og etterpå skrubbe området med stift tegninger. Sørg for å gi en god scrub før stift tegninger løftet om svamp eller papirhåndkle. Du må være veldig forsiktig med bruk av tennvæske, da det kan føre til brann. Du må også vurdere din vegg ferdig før du bruker tennvæske fordi det kan bli skadet av bruken. Når stift merkene er helt fjernet, får en fuktig klut og tørk området. Du må kanskje gjøre litt skrubbing for å sikre at lukten ikke lenger innånding.
  • Forbered en gammel tannbørste og tannkrem. Du må bruke lim-type tannkrem og ikke gel. Sett en betydelig mengde tannkrem på tannbørsten og deretter lett skrubbe området med stift tegninger. Gang fjernet, skrubbe området med en svamp for å rydde opp i tannkrem venstre. Ikke la noen rester.
  • Lag en lime ved å blande vann og natron. Med bruk av en svamp eller klut, tørk av området med stift tegninger. Fra tid til annen, sette en god mengde av deg blandingen på svampen og gni veggen igjen før de stift merkene er borte. Skyll området med vann etterpå.
  • Skrape av tykke stift markeringer ved hjelp av en kniv, slik at det ville være lettere for deg å fjerne merkingen.

Det er så mange husholdningsartikler du kan bruke til å hjelpe deg å fjerne stift markeringer fra veggene. Bortsett fra de som er nevnt ovenfor, kan du også bruke majones, babyolje, barberskum, eddik, håndkrem, rubbing alkohol, hårspray, og noen flere andre. Alt du trenger å huske er at kunsten er i utgangspunktet skrubbe.