E2r

Hvordan du rengjør en vannflaske

En vannflaske synes å være lett å gjøre rent

En vannflaske synes å være lett å gjøre rent. Tenker at det er bare vann som blir fylt i den, kan en vannflaske ikke ut til å bli for skittent. Dette er imidlertid bare tilfelle for det blotte øye. Lite som du vet, inneholder en vannflaske allerede for mye skitt og bakterier i den. Derfor, for å beskytte helsen til den som bruker det, er det best å rengjøre den grundig.

Oftere enn ikke, er det tegn på et skittent vann flasken ikke bare være ansamling av skitt enten innenfor eller utenfor den. Vanligvis kan et skittent vann flaske påvirke smaken av det vann som fylles i den. Plus, gir det av en unødvendig lukt. Derfor, lenge før du ser disse tegnene på en skitten vannflaske, gjør det et poeng å rense det veldig godt. Her er hvordan du kan gjøre dette:

Hvordan du rengjør en vannflaske. Fyll flasken med varmt vann og oppvaskmiddel.
Hvordan du rengjør en vannflaske. Fyll flasken med varmt vann og oppvaskmiddel.
  • Fyll flasken med varmt vann og oppvaskmiddel. Starte rengjøring ved å fylle opp flasken med varmt vann og en liten mengde såpe eller oppvaskmiddel. Sett hetten tilbake på flasken og rist den. Etter dette, åpner det igjen og klem vannet ut av det.
  • Hell natron og eddik inn i flasken. For en mer grundig vannflaske rengjøring, bør du vurdere natron og eddik rengjøring teknikker. Den natron renser og fjerner lukt inne i flasken, mens eddik tar seg av både mugg og jordslag innsiden. Hell ca to spiseskjeer natron pluss en halv kopp eddik i flasken. La denne løsningen inne i flasken i fem minutter.
  • Skrubb vannflaske. Mens eddik og natron løsningen er inne i flasken, få en børste og skrubbe flaske inne. Denne måten, smuss og bakterier, spesielt de i lunder og halsen på flasken, vil bli vasket bort. Men hvis det skjer at du ikke har en pensel, prøv jamming hånden med en oppvaskklut inne.
  • Skyll flasken. Skyll flasken grundig. Det er bedre å bruke varmt vann for dette formålet i stedet for den vanlige tappekran vann.
  • Luft-tørke vannflasken. La flasken tørr i oppreist stilling. Men ikke bruke håndklær for dette formålet. Håndklær, spesielt de som ikke er bleket, kan overføre bakteriene til flasken. I stedet, tørk flasken på et stativ.
  • Oppbevar flasken med lokk. Det er best å lagre vannet med lokket åpent etter at den har blitt renset. Dette vil tillate noen leftover vannet til å fordampe i stedet for å invitere støpeformer til skjemaet.
  • Kaste vannflasker som er vanskelig å rengjøre. Hvis vannflasken virker for tøft å rense eller inneholder for tykk mold og mugg, bare kaste flasken unna. Aldri bruke det igjen fordi flaskene som dette kan føre til alvorlig skade for helsen din.

En gang i blant, ta litt tid å rense vann flaske

En gang i blant, ta litt tid å rense vann flaske. Dette snakker ikke av god hygiene alene. Det beskytter også din helse fra bakterier og mugg som kan gi deg en viss type sykdom. Derfor alltid gjøre det til en vane å rense flaske selv med det faktum at det er bare rent vann som du fyller den med.