E2r

Hvordan du lagrer en dundyne

En dyne gir en annen følelse av komfort

En dyne gir en annen følelse av komfort. Den slags klemmer deg med varme på et kjølig kveld og puster ut bris på en varm natt. Det er et luksuriøst stykke sengetøy, og hvis du ønsker å dra nytte av coziness sin for mye flere år, må du nøye og mindfully planlegge for lagring sin. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

  1. Vask ned Trøsteren før det lagres. Formålet med vask er å fjerne liket olje som har muligens trengt inn i dundyne. Vanligvis, skjønt, dundyne svært sjelden behov for å bli vasket. Faktisk bør vaske gjøres bare én gang hvert tredje til femte år. Men hvis du trenger å vaske den før lagring, kan du sende Trøsteren til en profesjonell vaskemaskin eller du kan vaske den på egen hånd. Henvis til vaskeanvisning når du vasker dundyne, men generelt kan du vaske maskin-vaske den med et vaskemiddel med avfetting kvalitet. De deler med flekker og søl bør være spot-renset.
  2. Tørk ned Trøsteren Ned Trøsteren bør være helt tørt før du setter det,. Ellers kan det hope mugg og jordslag, som kan være enormt ødeleggende. Tørk ned Trøsteren i en tørketrommel, som bør settes på lav. Det vil ta omtrent to timer for det tørke helt. Å sørge for at fyllingene vil ikke klumpe seg sammen i ett område, sted tennisballer i tørketrommelen.
  3. Fluff dundyne. Når du er sikker på at det er helt tørt, begynner å fluff ned Trøsteren. Gjør du det vil fordele fyllingene. Hvis du foretrekker det, kan du også lufte dundyne ved å bringe det under solen. Lufting ned Trøsteren også hindrer bunched opp fyll.
  4. Bruk en stor bomull bag til å lagre dundyne. Cotton poser er pustende, er som perfekt for dundyner. De forhindrer fukt og holde dundyner fra mold og mugg. I fravær av bomull poser, kan du bruke bomull. I alle fall, husk å ikke bruke plastposer eller ark for dundyner, som de tiltrekker og felle fuktighet.
  5. Oppbevar dundyne på et tørt og godt ventilert område. Når du er klar, plasserer dundyne et sted som er tørt og har god ventilasjon. Igjen, er målet her er å hindre fuktighet, mugg og mugg. Sørg også for at det er nok plass til dundyne. Unngå å klemme den i en tett skap, hjørne, eller rom, så det vil ikke miste sin form.

Når du er klar til å bruke dyne

Hvordan du lagrer en dundyne. Vask ned trøsteren før det lagres.
Hvordan du lagrer en dundyne. Vask ned trøsteren før det lagres.

Når du er klar til å bruke dundyne, sørg for å lo og lufte det igjen. For å gjøre det enklere, sette ned Trøsteren på en jevn overflate, og med fingrene, forsiktig flytte fyller over dundyne, gjør at fyllingene er jevnt fordelt. Deretter dekker den med en dyne så det vil være beskyttet mot kroppen olje og skitt. Og til slutt, legg den ned på sengen, lo det litt, og nyte en koselig søvn.