E2r

Hvordan å feie et gulv

Da vi var barn, var søndag ettermiddag en annen tid

Da vi var barn, var søndag ettermiddag et annet tidspunkt. Vi ville gjerne se mamma rydde opp en storm. Hun ville bli oppvasken, rydde ut av ovnen og selv rydde ut av garasjen og loft. Du tenker for deg selv at hvis hun ser deg, vil hun be deg om å gjøre noe.

Du prøvde å snike seg ut i stillhet

Du prøvde å snike seg ut i stillhet. Tiptoeing gjennom stuen, håper du hun hører ikke deg. Dessverre moren din, eller hver mor i verden, har ører som en gaupe og det blir ingen unnslippe. Det er ingen måte du kan få der ute i live.

Vi har førstehånds erfaring om hvordan å feie et gulv

Vi har førstehånds erfaring om hvordan å feie et gulv. Det er lett, men med noen tips om feiing gulv, kan du gjøre det som en proff. Kanskje du kan gjøre det godt nok til å gjøre din mor stolt.

Få en god kost

Hvordan å feie et gulv. Da vi var barn, var søndag ettermiddag en annen tid.
Hvordan å feie et gulv. Da vi var barn, var søndag ettermiddag en annen tid.

Få en god kost Det er bare to ting du trenger -. En kost og et gulv. De andre tingene du trenger du allerede har på kroppen din. Se etter en kost med en bred slutt å feie det raskere. Hvis du er renhold en stor hall eller gymsal, forlate den tradisjonelle kosten og vurdere en tørrmopp å feie et gulv. Til slutt, se inn ved hjelp av en spesialisert kost som en sopelime for utendørs gulv. Feie et gulv som betong eller stein vask ut med en sopelime for maksimal effektivitet.

Få området klar

Få området klar. Slik rengjør et område raskere, se til å fjerne alle hindringer i området. Fjern tepper møbler, tepper og andre mulige hindringer. Steng området fra foten trafikk, slik at andre mennesker ikke vil tråkke på ting du feie. Dessuten, sørg for at viften er av eller ventilasjon vil bare blåse alt av støv over alt igjen.

Begynn feiing. Starter fra ett hjørne av rommet, feie gulvet ved raskt å flytte kost over gulvet. Trekk sopelime lett over til gulvet for å trekke urenheter og støv mot midten av rommet. Systematisk, bygge små hauger av rusk i midten av rommet og gjenta de samme trinnene for de andre hjørnene i rommet.

Du prøvde å snike seg ut i stillhet. Vi har førstehånds erfaring om hvordan å feie et gulv.
Du prøvde å snike seg ut i stillhet. Vi har førstehånds erfaring om hvordan å feie et gulv.

Plukk opp alt. Når du har bygget flere små hauger eller en stor haug i midten av rommet, feie haugen til et feiebrett. Etter din pick-up feiebrett, vil det være en linje av støv dannet. Flytt feiebrett tilbake av en tomme eller to og feie igjen. Fortsett å gjøre dette til du fjerner alt av støv fra gulvet. Kast samlet støv og rusk inn i en trash bin.

Gratulerer! Du har nå fullstendig blåst et gulv

Gratulerer! Du har nå fullstendig feid et gulv. Bra for deg. Nå henge opp at kost med kost hodet opp og gjør deg klar til å gå ut og ha det moro. La oss bare håpe din mor hører ikke sniker du deg ut.