E2r

Hvordan rense spedbarn leker

Det er ikke alltid nødvendig å desinfisere leker hver dag

Det er ikke alltid nødvendig å desinfisere leker hver dag. Men hvis du ønsker å holde alt rent og trygt for babyer, vil desinfiserende spedbarn leker hjelpe mye. På denne måten vil spredning av smittsomme sykdommer skal reduseres. Som de sier, forebygge sykdommer er alltid bedre enn herding dem.

Hvordan rense spedbarn leker. Det er ikke alltid nødvendig å desinfisere leker hver dag.
Hvordan rense spedbarn leker. Det er ikke alltid nødvendig å desinfisere leker hver dag.

Det er mange måter å forebygge sykdommer gjennom desinfiserende spedbarn leker. Her er noen alternativer:

  • Natron. Utstoppede leker er litt vanskeligere å rense, men strø bakepulver på Toys 'strøk vil gjøre det enklere. Gi natron 15 minutter å gjøre jobben sin. Etter det, tørke støv av pulver, helst over vasken for å unngå søl.
Du kan også kombinere omtrent fire spiseskjeer bakepulver til en liter varmt vann. Rense spedbarn leker, med unntak av elektronikk, bruker denne blandingen.
  • Kokende vann. Hard og mer holdbare leker vil kunne renses godt hvis du putter dem i kokende vann og la dem der i 10 minutter. Bakteriene skal bli drept når koke så lenge. Få lekene ut av det kokende vannet etter 10 minutter og la dem lufttørke.
  • Oppvaskmaskin. Ikke bare dine retter vil komme rent og trygt ut av en oppvaskmaskin, spedbarn leker, også. Enkelt sagt lekene i oppvaskmaskin og sterilisere dem ved hjelp av maskinens varme-tørking alternativet.
  • Vaskemaskin. Utstoppede leker og andre leker som er laget av stoff kan trygt renses i en vaskemaskin. Bruk varmt vann, selv om, i stedet for det vanlige vann fra springen. Sette små leker i et nett før du setter dem i vaskemaskinen for å hindre dem fra å miste.
  • Svamp. Skrubbe av herdet skitt på plast eller tre leker med svamp. Det kan bli dynket i vann-vaskemiddel før du bruker den for skrubbing.
  • Eddik. Kombiner like mengder vann og eddik i en beholder, fortrinnsvis en hendig sprayflaske. Bruke den til å rense leker. Du kan vaske lekene med blandingen eller spray det på lekene. La blandingen satt i leken i ca 15 minutter før du tørker den av.
  • Oppvaskmiddel. Hva gjør oppvaskmiddel trygt for desinfiserende spedbarn leker er at dette var spesielt laget for å rydde ting vi bruker for å spise. Det er derfor leker som barnet vanligvis suger inn kan trygt renses ved hjelp av dette også. Løs opp oppvaskmiddel i varmt vann og bruke blandingen til å rense teething leker.
  • Baby wipes. Hvis du ikke har tilgang til noen av de ovennevnte, så bruker baby wipes for akutt renovasjon av baby leker. Bare tørk av smuss fra leker til tørk er klar for skitt.
  • Bleach. Bland en spiseskje av blekemiddel til en gallon vann. Bruk denne blandingen til å vaske og desinfisere leker. Tapp vann fra lekene og la dem tørke over natten for sikkerhet.

Desinfiserende spedbarn leker kan ta en brøkdel av tiden din

Desinfiserende spedbarn leker kan ta en brøkdel av tiden din. Men tenk deg hvor mye tid du kan spare hvis du kan hindre mulige sykdommer som kan ramme din baby. Plus, vil barnet ikke lide noe som i første omgang.