E2r

Hvordan taket en bygning

Konstruere en bygning ville innebære fysisk form og gode snekring ferdigheter. Selvfølgelig, som alle struktur, ville en bygning ikke være komplett uten et tak. Du kan benytte tjenestene til en profesjonell entreprenør til taket bygningen, men dette kan være så dyrt. Entreprenører vanligvis ansette lisensierte ingeniører og arkitekter, så naturlig at de ville kreve mer for sine tjenester. Bygge et tak er ikke så lett fordi du må jobbe opp over bakkenivå, noe som kan være farlig. Men hvis du føler at du kan gjøre det selv og du vil spare penger, så det er enkle og trygge måter å utføre denne oppgaven. Forbered følgende først av alt: snekring verktøy, takstoler, skruer, metallplater, taktekking negler, tjærepapp, oriented strand board (OSB) eller kryssfiner, varm tjære, metall tak elementer, mopp, helvetesild eller fliser

Følg disse trinnene i å skape en bygning tak:

  • Mold taket. Bestemme stilen av taket som du ønsker, og deretter begynne å komponere taket ved hjelp av takstoler. Du kan faktisk lage dine egne takstoler ved å bruke 2-tommers tykke plater. Du kan også velge å kjøpe takstoler, som er pre-fabrikerte. Metallplater, på den annen side, skal brukes til å forbinde avstiverne til bygningens vegger.
  • Dekk takstoler. Bruk kryssfiner i dekker takstoler. Du kan også velge å bruke orientere strand board (OSB). Å gjøre dette vil etablere et rigid og betong overflate, noe som gjør det enkelt for deg å søke helvetesild eller fliser.
  • Dekke taket. For dekning av hele taket, bruk en tjærepapp. Denne type papir har kapasitet til å hindre lekkasjer og mugg under regntunge og vintersesongen.
  • Coat tjærepapp. Sett belegg på tjære papir, som dere brukes til å dekke taket ved å gjøre bruk av en mopp. Hovedformålet med en varm tjære, er å bevare hus og dens tak. Flere elementer kan forårsake skade på disse strukturene, så det ville være best hvis du har dobbel beskyttelse.
  • Plasser takets metall stykker. Forbered beslagene, takrenner og andre biter av metall rundt skorsteinen. Installere dem på riktig måte, og sørge for at disse brikkene er virkelig nødvendig i den aktuelle type tak som du oppretter. Disse materialene hjelpe omdirigere regn vannstrømmen bort og ned fra bygningen.
  • Installer helvetesild eller fliser. Det anbefales at før du selv bygge et tak, har du valgt helvetesild eller fliser som du foretrekker. Det er et bredt utvalg av alternativer som du kan velge mellom i jernvareforretninger og supermarkeder. Du kan få leire fliser, tre helvetesild, eller skifer. Pass på at du følger instruksjonene som følger med de spesielle fliser. Dette vil sikre at du gjør en korrekt anvendelse metoden. Dette vil også bidra til å avgjøre om du trenger ekstra tetningsmasse.

Hvordan taket en bygning. Plasser takets metall stykker.
Hvordan taket en bygning. Plasser takets metall stykker.

Taket er en svært viktig del av enhver bygning så det bør egentlig opprettet med god kvalitet materialer og riktig snekring ferdigheter. Hvis du bestemmer deg for å gjøre ditt eget tak, være sikker på at du også har konsultert med profesjonelle entreprenører eller selv erfarne snekkere. Mens du har grunnleggende kunnskaper i taket bygningen ville være nok, ville mer komplekse strukturer virkelig krever at du ytterligere innspill fra ekspertene.