E2r

Hvordan stryke linningen på plissert bukser

Stryk plisserte bukser er ikke alle om å perfeksjonere bena og bretter. Oftere enn ikke, må beltet gis samme grad av oppmerksomhet, også. Hvorfor ikke, med en rynkete linning, vil resten av buksene falle i verdi uten et spørsmål. Det følger av dette at når du bære en slik type ufullkommen par bukser, vil din stil og appell bli berørt, også. Derfor er det av stor betydning at du vet hvordan du skal stryke det plisserte bukser 'linning perfekt. Les videre og finn ut hvordan du kan gjøre dette selv:

  • Følg vaskeanvisningen gitt av produsenten. Selv om måter for stryking pleated bukser er lik hverandre, er varmen innstillingen av jern ofte forskjellige fra hverandre. Dette er sant fordi retten varme setting for et par pleated bukser avhenger av hva slags stoff som benyttes for dem. Derfor, for å sikre at du ikke vil ta skade på pleated bukser, er det viktig at du kjenner den riktige smørejernet for dem. Derfor alltid sjekke merkelappen av buksene vaskeanvisningen.
  • Test smørejernet. Finn et lite synlig område av buksene slik at du kan teste om din smørejernet er nok eller ikke. Juster innstillingen avhengig av evaluering av stoffet etter sin kontakt til jern.
  • Husk å arbeide på linningen først. Linningen må strykes ut først før resten av de andre delene av buksa. Ikke bare er dette den enkleste delen å trykke eller den øverste delen av buksene, men også dette ikke rynke lett selv om du jobber på resten av buksen. Derfor husk at starten på hvert brett prosessen med noen form for bukser er linningen.
  • Plasser buksene på brettet. Før du gjør dette, sørg for at du slår buksene innsiden ut. På denne måten kan du arbeide på den indre delen av linningen først.
  • Trykk den indre linning. Flat linning området og stryke det ut til slutt. Ved å trykke på indre område er en teknikk for å hjelpe deg å oppnå en jevnere og flatere linning område for plissert bukser. Dette gjelder uansett hva stoffet bukse er laget av.
  • Stryke den ytre linning. Plasser den ytre linning kategorisk på brettet. Du kan flytte jernet frem og tilbake området til du oppnår en flat linning. For enkel stryking, bruke damp fra jern. Imidlertid vil en tåke av vann også gjøre det samme for deg.
  • Stryke resten av buksen. Fortsett rulleprosessen og sørge for at du følger folder nøye og pent. Ta oppmerksom på at stryking linningen er bare toppen av isfjellet her. Gi en seriøs oppmerksomhet til stryking resten av buksen, også.

Selv skjorta kan lett gjemme linningen

Hvordan stryke linningen på plissert bukser. Følg vaskeanvisningen gitt av produsenten.
Hvordan stryke linningen på plissert bukser. Følg vaskeanvisningen gitt av produsenten.

Selv skjorta kan enkelt skjule linning, er det ikke alltid skjult fra menneskelige øyne. Hva hvis du er en mann som kreves for å brette skjorte i eller er du en kvinne som må bære en kort skjorte? Selv om din skjorte er lenge nok, vil det være bevegelser gjennom hele dagen som vil utsette linningen. Derfor er det et must å gjøre linningen på buksa så perfekt og glatt som mulig.