E2r

Hvordan skjerpe en kniv med en honing kit

De fleste finslipe kits kommer med hard og myk stein og honing olje

De fleste finslipe kits kommer med hard og myk stein og honing olje. Den myke stein er en middels stein, mens den hard stein er en fin stein. Bruk honing olje for å smøre steiner for å holde knivene skarpe og gi deg trøst i daglig bruk. Din honing kit kan vare livet ut hvis du vil ta godt vare på den. Det er honing kits i dagligvarer, men du kan kjøpe dem i offentlige supermarkeder, hvor de er billigere. Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke dette settet, deretter følger disse guidene nedenfor om hvordan å skjerpe en kniv med en honing kit.

  • Test skarpheten på kniven din. Få et papir ark og hold den loddrett. Bruk kniven til å kutte papiret fra topp til basen. Det må ikke være fange eller henge seg fast mens du kutter papiret. Hele lengden av bladet må brukes i skjæringen. Du kan også klippe en frukt eller en grønnsak å teste en kniv for skarphet, det må ikke være noen motstand i skjæring.
  • Bestem honing stein som skal brukes. Steinen som du vil bruke vil være basert på testresultatene bruke den harde steinen for fine polering og bruke den myke stein for sløvet ut kniver. Ikke glem å smøre honing steiner ved å bruke noen honing olje. Oljen vil hindre skader fra stein og kniver. Påfør litt olje hver gang du skal bruke steinene.
  • Bruk myk stein først. Bytt til hard stein etter at kniven har oppnådd en konstant skarp kant. Den harde steinen er ikke aggressiv som den myke stein. Den brukes til å fjerne metall-fragmenter for polering kanten av kniven.
  • Skjerp kniven. Opprettholde kontakten av stein og kniv. Bladet vinkel må være 20 til 25 grader når du skjerpe bladet. Denne vinkelen er avgjørende for å oppnå bladet skarphet. Execute 5 til 10 oppover og nedover slag. Regelmessig sjekke skarpheten på din kniv kanter og opprettholde sin renslighet. Bruk en ren fille i bladet er rengjort.
  • Retest skarpheten i kniven din. Bruk forskjellige tester. Rengjør kniven og honing steiner hvis du allerede er fornøyd med kniven sin skarphet. Hvis ikke ennå, så gjentar du trinnene ovenfor.

En stålstang er bedre enn automatiske spisser fordi sistnevnte kan matte og skade knivbladet. Alltid vaske kniven for hånd for å bevare sin integritet. Oppbevar kniven i beskyttende kappe eller trekloss slik at den kan vare lenger. Får en høy kvalitet tre skjede eller blokk, så det vil ikke chip og fuktig, noe som kan skade den.

Hvordan skjerpe en kniv med en honing kit. Test skarpheten på kniven din.
Hvordan skjerpe en kniv med en honing kit. Test skarpheten på kniven din.

Din kniv må være skjerpet profesjonelt minst en gang per år så kjedelig metall brikkene vil bli fjernet og bladet vil bli omformet. Bære kniven med sitt blad ned. Oppbevar kniven i et skap for å holde barn trygge.

Dessuten bruker en honing kit

Dessuten bruker en honing kit, er det fortsatt andre materialer som du kan bruke for å slipe kniver. Det er benchstones, keramiske benchstones, Waterstones, tri-hone benchstones, og pocket bryner. Bestemme sine bruksområder for å holde kniver og andre bestikk verktøy og utstyr i god form.