E2r

Hvordan stryke en satin kjole

Satin er glatt for huden og er en av de mest glamorøse stoffer for kjoler. Satin kjoler vanligvis ikke må strykes siden de ikke krøller lett. Men det er noen tilfeller at de må strykes, spesielt når holdt i en boks eller i en pose. Men du må være oppmerksom på hvordan å stryke satin kjoler for å hindre dem fra å bli ødelagt.

  • Still strykejernet på laveste nivå. Dette er for å sikre at kjolen ikke blir brent når du stryker.
  • Stryke en liten del. Pass på at varmen av jern som du bruker kommer til å være akseptabel for kjolen. Tidvis kan du slå jern på og av, slik at det ikke blir for mye varme brukes til kjolen.
  • Ikke spray vann på kjolen din. Sprøyting vann eller annen væske vil være fordelaktig for andre klut typer, men ikke for sateng. Dette vil i stedet skade klær. Sørg for at din kjole er helt tørr og har ingen våte flekker.
  • Legg din kjole flatt på strykebrettet. Sørg for at strykebrettet er fri for enhver rot, slik at du ikke vil ha noen problemer med humper. Sørg for at du vil plassere en annen klut på toppen av silkekjole før innvarming. Dette vil tillate varmen ikke direkte trenge gjennom satin kjole og hindre skade på satin kjole. Sørg for at det ikke blir noen foldet området siden satin vil lett kaste.
  • Kjør gjennom strykejernet. Strykejernet skal kjøres gjennom nøye og bare én gang, slik at du ikke vil kjøre gjennom kjolen din igjen. Ikke stryk deler som ikke synes å ha noen krølle på dem. Det er bedre å på den måten. Starte på bunnen av kjolen din og jobbe deg oppover. Dette vil sikre at toppen av kjolen din vil ikke bli skadet, selv om det kan være skader på nedsiden.
Sett til side jernet fra tid til annen, slik at du kan flate kjole og se etter eventuelle rynke som må strykes. Du kan snu kjolen over, slik at du kan stryke baksiden av kjolen når du er ferdig med forsiden. Dette vil tillate varmen å bli utgitt på den nedre delen av kjolen. Pass på å flate ut kjolen slik at det vil være noen rynker som vil være synlig på den andre siden.
  • Henge din kjole. Det er nødvendig for deg å henge din kjole separat med bruk av en kleshenger, slik at den nylig strykes kjole vil ikke krølle. Dette vil også la kjolen avkjøles og være klar for anledningen.
Hvordan stryke en satin kjole. Still strykejernet på laveste nivå.
Hvordan stryke en satin kjole. Still strykejernet på laveste nivå.

Stryk et følsomt kjole, som en som er laget med sateng, er en noe komplisert ting å gjøre. Men å være grundig er et must slik at kjolen vil ha en lengre levetid og kan nytes av andre damer i familien din.