E2r

Hvordan sette en gummi liner i en dusjnisje

Hvis du bekymrer deg hele tiden om vann pooling i dusj eller springing lekkasjer, det er nå en idiotsikker metode for å forebygge disse marerittene. I stedet for ledelsen dusj pan brukes i en svunnen tid, er gummi liners nå mer effektivt anvendt under flislagt dusj stall etasjer.

Hvordan sette en gummi liner i en dusjnisje. Samle dine materialer først.
Hvordan sette en gummi liner i en dusjnisje. Samle dine materialer først.

Her er hvordan du installerer din egen gummi liner i dusjnisje.

 • Samle dine materialer først. Du trenger en gummi dusj liner, en boks cutter, en bormaskin eller en drill med en Phillips bit, en hammer, treskruer, galvanisert spiker, en tube med silikon caulk, et målebånd, og en blyant.
 • Mål gulvet i dusjkabinett. Bruk et målebånd for å gi nøyaktige målinger. Legg til seks inches til hver måling på alle fire sidene av dusjkabinett.
 • På et rent gulv, legge ut gummi liner. Med en blyant, merk gummi liner med dimensjonene du anskaffet for dusjkabinett. Sørg for at dine mål og oppmerking er korrekte og nøyaktige.
 • Skjær gummi liner. Bruk en boks kutter og kuttet i henhold til de målene du tok tidligere. Sørg for at det er et rent kutt.
 • Lå kuttet gummi liner til dusj stall gulvet. Igjen, bruke boksen cutter, denne gangen å skjære et hull i dusjen renne.
 • Påfør silikon caulk under slimhinnen. Bare bruke denne under slimhinnen som berører åpningen av dusjen renne. Silikon caulk er en tetningsmasse og vann-proofing agent med en klissete og gel-lignende konsistens. Det er vanligvis klar og fargeløs. Det kan bindingen nesten alle typer materiale og feste både brukes innendørs og utendørs som keramikk, glass, metall, plast, gummi og tre. Dens primære bruk er for tetting våtromsinnredning. Silikon caulk er effektivt fordi det holder vann siver inn i rommet under inventar, minimere fuktskader som opphopning av mugg og råte.
 • Fold over overskytende slimhinnen som strekker gjennom dusj inngangen. Bruke bormaskin og skruene, sikre slimhinnen til den ytre siden av dusjen inngangen. Gjøre dette ved hjelp bormaskin eller drill med Phillips litt, og treskruer.
 • Skjær ut noen hakk der det er nødvendig. Dette er for å sørge for at hele gummiering forblir flatt på hele overflaten det dekker.
 • Brett overskytende fôr over dusjkabinett vegger. Glatt overflødig fôr over innsiden av veggene i dusjkabinett. Lag en overlapping på hjørnene.
 • Glatt og strekke ut fôr. Kontroller at fôr strekker seg over alle fire hjørner av dusjkabinett. Sjekk for støt eller bunches og smoothen den ut igjen.
 • Fest fôr på innvendige vegger. Gjøre dette ved hjelp hammer og galvanisert spiker. Igjen, sørg for at slimhinnen forblir flatt og stasjonære mot overflaten.
 • Trim overflødig fôr. Klipp av litt overflødig gummi liner, hvis det er noen igjen, ved hjelp av boksen cutter.

Lett å installere og fjerne når du trenger å bruke reparasjoner, er en gummi liner bare den perfekte løsningen for å motvirke og forebygge lekkasjer problemer i dusjkabinett.