E2r

Hvordan sette dekk, gjerde, eller låve innlegg

I denne artikkelen

I denne artikkelen vil du lære hvordan å starte prosjektet om å sette dekk, gjerde, eller låve innlegg ved hjelp av post støtter. Dette vil også diskutere hva du bør gjøre for å ha gjerde, dekk og låve innlegg lagt ut på rett sted. Når du allerede har bestemt seg for å sette deg inn i dette ukomplisert utfordringen med å lage dekk, gjerde eller låve innlegg, er første du bør gjøre å samle alle materialer som trengs for å gjennomføre dette prosjektet.

  • Når du har alle disse bygningsmaterialer innlegg materialer, kan du starte ved å velge området der du vil begynne dette prosjektet. Området er der du skal bygge batterboards. Disse batterboards brukes til å sørge for at du vil være i stand til å stille opp meldingene dine i en perfekt firkant der du også har dem satt på alle fire hjørner. Hvis batterboards er allerede satt, kan du ha dem justeres til ønsket perfekt kvadrat har blitt skapt gjennom bruk av bygge linjer. Med disse linjer, må punktet av hver av dem ha den samme avstand fra hverandre.
  • Den neste tingen å gjøre er å gjøre bruk av mel før graving disse stolpehull. Melet vil markere hjørnene og en gang gjort, kan du fortsette til å grave hull med en dybde på ca 18 "til 24". Etterpå tar hvert innlegg og dypp den nederste enden av hver i tjære. Deretter vikle bunnen ender med ullpapp (bruk stifter å sikre og vedlagte filten) for å hindre raskere forråtnelse senere. Etter det satt innleggene nøyaktig inn i hjørnene av bygningen linjene på batterboards før helle tørr betong rundt innleggene.
  • Bruk en hammer i tappe før innlegget blir plassen som er perfekt og rett mot linjene. Deretter skru de lange 2x4 bukseseler på ca halvveis opp i begge retninger mens mot utsiden. Har disse bukseseler jevnet med innlegg, og deretter en gang i vater, kjøre innsatsen i endene. Da må du feste dem med skruer for å unngå enhver bevegelse. Deretter våt betong ganske før stamping ut eventuelle tomrom og la det stå over natten.
  • Dagen etter, kan du ha de innleggene som er lagt ut i mellom disse kanter ved å bruke materialer som mel og målebånd. Du må også sørge for at bandet vil bli lagt ut fra kanten av hjørnet innlegget mot midten av andre ned linjen. Mesteparten av tiden, vil 8-fot sentre settes før du fester en 8-meter 2x4 på kanten av hjørnet. Deretter må innlegget sett hvor det vil bli lagt ut på midten av den neste stolpe når den blir jevnet. Også, hvis de åtte-fots sentre ikke fungerer, kan du dele antall center innlegg av lengden på prosjektet og har 2x4 er kuttet til riktig lengde før du fortsetter. Når alle er planert fra side til side, vil du da sette opp brace utenfor, og hell ned noen konkret og la det stå.

Hvordan sette dekk, gjerde, eller låve innlegg. Når du har alle disse bygningsmaterialer innlegg materialer.
Hvordan sette dekk, gjerde, eller låve innlegg. Når du har alle disse bygningsmaterialer innlegg materialer.

Disse trinnene vil definitivt hjelpe deg i ditt prosjekt hvis pinne til disse enkle trinnene nøyaktig. På den måten kan du ha et innlegg støttesystem som er perfekt lagt ut.