E2r

Hvordan å erstatte et belte på en GE tørketrommel

Tørketrommelen fungerer med en roterende belte

Tørketrommelen arbeider med en roterende belte. Hvis beltet ikke fungerer som den skal, kan du ikke være i stand til å bruke tørketrommel eller du kan høre lyder som kommer ut av tørketrommelen. Du må bytte beltet før du kan bruke tørketrommel eller annet du kan skade tørketrommelen selv. Skifte belte på en GE tørketrommel er ikke så vanskelig som du tror. Alt du trenger er de riktige materialer og noen instruksjoner om hvordan du gjør jobben riktig måte. Finn ut hvordan du bytter et belte på en GE tørketrommel med disse enkle trinnene.

Hvordan å erstatte et belte på en GE tørketrommel. Returnere alle komponenter.
Hvordan å erstatte et belte på en GE tørketrommel. Returnere alle komponenter.
  • Forberedelser. Kontroller at tørketrommelen er tørt inne før du begynner å arbeide. Sjekk for å se at tørketrommelen er koblet fra stikkontakten. Dette vil unngå elektriske støt mens du arbeider på tørketrommelen.
  • Fjerne komponenter. Løft opp døren til tørketrommelen. Sjekk for å se hva som holder døren på plass. Det er vanligvis skruer som monteres på døren. Bruk en skrutrekker til å fjerne døren til tørketrommelen, slik at du kan arbeide uten noen hindringer. Plasser skruene i en liten beholder, slik at du ikke mister dem. Den neste komponenten for å fjerne er på forsiden av tørketrommelen. Denne delen er også montert med skruer. Fjern skruene for å løsne frontdekselet fra tørketrommelen kropp. Den siste komponenten for å fjerne er bunnpanelet. Som de andre to deler, fjerne panelet med skrutrekker og sett til side skruene. Nå som den indre delen av tørketrommelen er utsatt, vil du se skivene mekanismen som holder beltet på plass.
  • Fjern beltet. Før du fjerner beltet, sørg for at du vet hvordan det er plassert på skivene. Du må kanskje produsentens manual for dette. Hvis du har mistet den manuelle, kan du bruke penn og papir for å trekke hvordan beltet er plassert slik at du kan bruke den som en guide senere når du bytter belte. Fjerne beltet ved ganske enkelt å frigjøre den fra skivene.
  • Bytte beltet. Få den nye beltet og snor det på skivene i henhold til diagrammet. Den ru overflate av beltet skal vende mot trommelen.
  • Returnere alle komponenter. Etter strenger ny reim, kan du returnere alle komponenter som du har fjernet. Sørg for at de alle er sikret på tett med skruene.
  • Test tørketrommel. Nå kan du teste tørketrommel. Hvis du har installert den riktig, bør du være i stand til å tørke klærne uten å høre noe støy mens tørketrommelen fungerer.

Nå vet du hvordan du bytter et belte på en GE tørketrommel

Nå vet du hvordan du bytter et belte på en GE tørketrommel. Det er alltid nyttig å konsultere produsentens manual av tørketrommelen siden det kan være en del der for feilsøking. Du kan gjøre enkle reparasjoner på tørketrommelen selv i stedet for å kalle en profesjonell til å gjøre reparasjoner for deg. Tenk på hvor mye penger du kan spare ved å gjøre dette.