E2r

Hvordan Refinish kjøkkenskap

Frisket opp et kjøkken kan oppnås ved omlakkering kjøkkenskap

Frisket opp et kjøkken kan oppnås ved omlakkering kjøkkenskap. En enkel reparasjon eller utskifting av skap håndtak og overmaling av kabinett interiør kan friske opp utseendet på kjøkkenet ditt. Du trenger ikke å ansette en profesjonell til å gjøre disse oppgavene for deg. Bare følg trinnene nedenfor og du vandre inn i en feiende flott kjøkken på kort tid:

  • Samle materialer. Du trenger en fille, såpe, drop klut, en pensel, oljebasert maling, oljebasert grunning, maling roller, nye hengsler, tre kitt, et vakuum, ny dørhåndtak, 100-sandpapir, en 60-grit sliping blokken, og en maskeringstape for denne aktiviteten. Du kan kjøpe alle disse i maskinvare eller hjemme forbedring butikkene.
  • Forbered kjøkkenskap for lakkering. Fjerne skap 'hyller, dørhengsler, og alle objektene inne i skap og sett dem til side. Deretter inspisere skap for å reparere de trenger og fikse dem. Det er bedre å reparere skap før lakkering dem. Når du er ferdig, rengjøre skap og deres hyller med en fille fuktet i en løsning av såpe og vann. Skyll renhold løsning med en fille fuktet med vann og la skap og deres hyller tørr.
  • Sand kjøkkenskap. Sett slippe klut på gulvet og på tellerne. Dette vil gjøre det lettere å rengjøre støv fra sliping. Bruk en 100-grit sandpapir for å fjerne kabinettet gamle finish. For vanskelige partikler som er vanskelig å fjerne, kan du bruke en 60-grit slipekloss. Når du er ferdig, se etter eventuelle hull på kjøkkenskap og fylle dem med tre kitt. Sand skap igjen for å få skapene ser enda. Vask bort støvet med støvsuger eller med en fuktig klut.
  • Male kjøkkenskap. Påfør et strøk av oljebasert grunning på kjøkkenskap og la det tørke. Deretter gjelder en olje-basert maling på skapdører, etterfulgt av hyller og rammer. Dypp ca 1/3 av pensel er bust i malingen og gjøre lange, jevne strøk over kjøkkenskap. Sørge for å anvende maling fra toppen går til bunnen for å hindre at malingen drypper. La malingen tørke først, før du påfører et nytt strøk med maling.
  • Erstatt hengsler og dørhåndtak. Sett de nye hengsler og dørhåndtak på kjøkkenskap. Dette vil sikre at du ikke ville ha noen problemer med kabinettets hengsler og dørhåndtak i nær fremtid. Når du er ferdig, sette skap og deres hyller tilbake på hvor de opprinnelig ble plassert. Sett objektene du har fjernet tidligere fra kabinettene tilbake på plass når malingen har allerede tørket.
  • Du kan enkelt rengjøre maling bøtter ved å stille dem opp med aluminiumsfolie. På denne måten trenger du bare å løfte aluminiumsfolie fôr til å disponere de resterende biter av maling. Du kan også gjøre maling rydde opp mer praktisk ved å plassere aviser på gulvet og på bordet der du skal male kjøkkenet ditt skap.

Hvis du ønsker å endre utseendet på utsiden av kjøkkenet ditt skap

Hvordan refinish kjøkkenskap. Forbered kjøkkenskap for lakkering.
Hvordan refinish kjøkkenskap. Forbered kjøkkenskap for lakkering.

Hvis du ønsker å endre utseendet på utsiden av kjøkkenet ditt skap, bør du vurdere refacing skap, i stedet for lakkering dem. I refacing skap, trenger du ikke gjøre noen store reparasjoner på skap. Du bare erstatte fronter av kabinettene med en ny utvendig og bruke en fersk maling på innsiden av kabinettet.