E2r

Hvordan organisere oppbevaringsbokser i garasjen eller loftet

Garasjen og på loftet har blitt vanlig lagring steder for ting som du ikke trenger lenger. Disse områdene har en tendens til å bli rotete og overfylt. Dette problemet er ganske vanlig, men alltid viser seg å bli et problem når re-organisere ting rundt huset. Med tid og forsømmelse, kan disse lagerområder slå inn ekte horror show. Her er en måte å håndtere de akkumulerte elementer lagret.

Følg disse enkle trinnene på hvordan du kan organisere din kjeller eller loft:

Forbered noen bokser

Hvordan organisere oppbevaringsbokser i garasjen eller loftet. Forbered noen bokser.
Hvordan organisere oppbevaringsbokser i garasjen eller loftet. Forbered noen bokser.

Forbered noen bokser. Hva du trenger er store tomme kartonger. Merke dem med "For Deponering", "Donasjon eller til salgs", og "å holde".

Sortere elementene i kjeller eller loft. Identifiser hvilken kategori elementene faller under, og skille dem i hauger. Pass på at du skal identifisere og merke elementer. Det verste som kan skje er at du kan kaste bort ting som du kanskje trenger senere. Holde på dem mens du ordne området.

Utpeke et område. Dette utpekt område vil være midlertidig lagring sted for elementer mens du forbereder garasjen eller loftet område for organisert lagring.

Installere ekstra hyller

Installere ekstra hyller. Dette er for å holde papir elementer, for eksempel dokumenter og bøker. Du kan også bruke hyllene for lagring reservedeler lyspærer eller din rengjøring forsyninger.

Forberede noen vanntette plastbeholdere. Kjeller og boder kan være utsatt for vannskader fra lekkende rør eller flom. Dette er en måte å beskytte minner og andre dokumenter som du har lagret.

Henge styrene eller knagger på veggene. Dette er særlig nyttig for verksted verktøy som dine skrutrekkere, tenger og hammere. Dette vil også skape ekstra plass i rommet, og det vil også hjelpe deg å sortere tingene dine etter gruppe eller kategori.

Installere ekstra hyller. Sortere elementene i kjeller eller loft.
Installere ekstra hyller. Sortere elementene i kjeller eller loft.

Ordne møbler som du har besluttet å lagre. Hvis du har tabeller eller stoler som skal lagres, kan du være i stand til å bruke dem til å ordne noen ting.

Undersøke igjen de tingene du ønsker å lagre. Før du endelig lagre de tingene du ønsker å beholde, kan det være lurt å se igjen og bestemme hva ting du ønsker å virkelig holde. Du kan ha mer plass nå som du har ordnet din lagringsområde, og kan ha mer plass til å holde ting.

Avhende de tingene som du ikke trenger lenger. Donere noen ting som du ikke lenger trenger eller organisere en garasje salg, hvis du ønsker å tjene litt penger. Garasje salg er en av de mest effektive måtene å rydde plass for din kjeller eller loft og slik at du kan riktig lagre ting.

Dette er noen av metodene som du kan benytte for å opprettholde organisasjonen og renslighet av kjeller eller loft. Disse tipsene vil ikke bare hjelpe deg å spare litt plass, men også hjelpe deg å spare penger. Nå trenger du ikke å ringe arbeidskraft tjenester for å rydde opp kjeller eller garasje. Alt som trengs er litt sunn fornuft og noen albue fett.