E2r

Hvordan organisere et vaskerom

Vaskerom er et av de områdene i hjemmet der du skal tilbringe en hel masse tid i. Ja, vaske klær er et ork at de fleste prøver å komme seg ut av men det fortsatt må gjøres. Et vaskerom som er rotete vil ikke hjelpe heller. Som alle andre rom i huset ditt, vil du ønsker det rent, ryddig og organisert. Du vil også ønsker å maksimere det også. Her er noen ideer hvis du ønsker å gjøre din vaskeri i et rom som er verdt din tilstedeværelse.

  • Start med dine maskiner. Ingen vaskerom vil være komplett uten en vaskemaskin og en tørketrommel. Sørg for å finne dem i et område av rommet der vannforsyning ikke vil være et problem. Har din entreprenør installere rørene og rør bak maskinene. Også, vil du ønsker maskinene løftes slik at du kan bruke den nederste delen for ekstra lagringsplass. Videre vil maskinene være lettere å rengjøre og bruk når den er hevet til en viss grad.
  • Legg clotheslines. De fleste overser denne bistanden rett og slett fordi etter en vask, de normalt kaste klærne i tørketrommelen. Teknisk, vil tørketrommelen fungerer bedre hvis klærne kastet i det er ikke gjennomvåt. Henge opp noen barer med dine murer og plassere noen kleshengere på den. Du kan nå bruke disse kleshengere å henge gjennomvåt klær til noe tørke før du kaster dem i tørketrommelen.
  • Plassere en vask. Dette er definitivt et flott tillegg hvis du har klær som du vanligvis håndvask på grunn av sin delikate stoff og materiale. Å ha en vask installert i din vaskerom vil tillate deg å jobbe med disse klesplagg for hånd mens du venter på vaskemaskin og tørketrommel for å arbeide på resten. Derfor trenger du ikke lenger å forlate vaskerom å fullføre hvitvasking.
  • Velg et område for pressing. Mens du er der nede, kan du like godt trykk klærne for å gjøre det rynkefri. Hvis det er rikelig plass i vaskerom, velge et sted hvor du kan sette klær trykkfoten eller stryking tabellen.
  • Legge til lagringsplass. Det ville være en god idé å forvandle vaskerom til en make-shift vaskerom også, hvor du kan lagre andre verktøy og materialer som du vanligvis bruker rundt i huset slik som feiekoster, dustpans, renhold løsninger, hagearbeid verktøy, og lignende. Selvfølgelig trenger du hyller, skap og garderobeskap å lagre disse verktøyene når den ikke er i bruk. Nå kan selv de minste vaskerom monteres for maksimal lagring. Bare installere hyller og skap på veggen. Hvis du ønsker et skap, og deretter velge en åpen plass og har en tilpasset bygget der. Å ha mye lagringsplass i vaskerommet vil gagne deg i det lange løp. Bare sørg for at du plasserer alle elementene du vil lagre i sine respektive oppbevaringsplasser.

Hvordan organisere et vaskerom. Start med dine maskiner.
Hvordan organisere et vaskerom. Start med dine maskiner.

Forhåpentligvis vil disse ideene hjelpe deg med å organisere vaskerom dermed gjør det til en ren og helt brukbar plass som du kan henge ut i løpet av de planlagte vaskerom dager.