E2r

Hvordan man skal håndtere apparatet problemer

Apparatet problemer kan være vanskelig å håndtere. Enten det er vaskemaskinen eller fryser, hva gjør du når en av dine apparater plutselig slutter å fungere ordentlig? Her er hvordan du håndterer apparatet problemer:

  1. Slå elementet av. Hvis vaskemaskinen er flom gulvet eller kaffetrakter synes å være å smelte, slå av apparatet umiddelbart. Gjør du det kan forhindre ytterligere skade på apparatet eller din eiendom. Være sikker på å gjøre så nøye, spesielt hvis trekke enheten er en synlig fare på grunn av muligheten av eksponerte elektriske ledninger. Lukten av brennende kan også være en grunn til å slå av apparatet umiddelbart, fordi det er et tegn på elektriske problemer.
  2. Fastslå problemet. Regne ut hvor alvorlig problemet er. Vil apparatet slå på? Hvordan akkurat gjør det feil? Hvilke funksjoner som ikke fungerer? Hvis det ikke er noen umiddelbar fare, holde på apparatet, og prøve å finne ut nøyaktig hva som er galt. Prøv å endre batteriene, hvis apparatet er batteridrevet. Noen ganger kan du kobler fra enheten og koble den tilbake i løse apparatet problemet.
  3. Les bruksanvisningen. Dette er spesielt viktig for apparatet problemer som synes rutine og små. De fleste håndbøker har en feilsøking guide for å hjelpe deg å løse problemet på egen hånd, eller en liste skritt å ta når du har problemer med apparatet.
  4. Varsle produsenten. Dette er spesielt viktig hvis apparatet er fortsatt under garantien, i hvilket tilfelle selskapet skal reparere eller erstatte den. Å gjøre produsenten klar over problemet kan også hjelpe dem å spore apparatets posten. Hvis eierne av lignende enheter rapporterer også det samme problemet, kan selskapet hente apparatet. Det er også mulig at en tilbakekalling allerede har skjedd, og du er kvalifisert for tilbakebetaling, reparasjon eller utskifting produkt. I dag, mange bedrifter bruker deres hjemmeside for å vise huske informasjon og instruksjoner for reparasjoner på elementene fortsatt dekkes av garantien.
  5. Har apparatet reparert. Hvis du ikke klarer å reparere apparatet selv og produsenten har ikke tilbudt assistanse, må du kanskje ta det til et apparat verksted. Selv om dette kan være dyrt, er det vanligvis billigere enn å kjøpe en ny enhet, spesielt i tilfelle av store apparater som kjøleskap eller ovner. I tilfelle av de fleste små apparater, vil det være mer kostnadseffektivt å bare erstatte dem hvis produsenten ikke vil dekke det under en garanti eller tilbakekalling.
Hvordan man skal håndtere apparatet problemer. Les bruksanvisningen.
Hvordan man skal håndtere apparatet problemer. Les bruksanvisningen.

Selv om du kanskje ønsker å bare erstatte apparater når de handle opp, finne ut hva som er galt og fikse det ofte bedre rute. Håndtering apparatet problemer kan være vanskelig, spesielt hvis du har ingen anelse om hva som er galt med apparatet.