E2r

Hvordan man kan forebygge skogbranner

Skogbranner er katastrofale

Skogbranner er katastrofale. Det kan føre til større tragedie hvis det ikke behandles riktig. Det er enda ganger at disse skogbranner kan spre i nabolaget. Når dette skjer, kan det være for sent for skogen. Heldigvis kan skogbranner unngås. Hvis du er glad i natur og du ønsker å ta vare på den, følger du disse trinnene på hvordan å unngå skogbrann.

  • Vite når brann sesongen vanligvis oppstår. Vite når skogbranner oppstår vanligvis kan være gunstig for å forebygge at det skjer. Du bør vite at skogbranner starter vanligvis i løpet av april. Det kan gå til september. Pass på å sjekke på skogen jevnlig i løpet av disse månedene.
  • Påpeke brann utkikksposter. Brann lookouts er et system som innebærer å peke personell. Personellet vil være ansvarlig for å oppdage skogbranner hvis noen gang det er noen. Dette er en god forebygging metode som blir praktisert av ulike land. Vanligvis er utkikk plassert i en høy bygning eller tårn. Dette vil sørge for at personellet vil se alt som vil skje i skogen.
  • Ash disposisjon praksis. En viktig årsak til skogbranner skyldes feilaktig bruk av aske. Asken kommer vanligvis fra peiser, vedovner, utendørs tre kjeler eller grill griller. Asken kan føre skogbrann noen ganger fordi de er i stand til å holde for mye varme som kan starte en brann. De fleste aske er igjen i skogen når folk er camping der. Dette kan skape en alvorlig fare hvis asken starte en brann. Den beste måten å kvitte aske er å bruke en metallbeholder hvor du vil plassere asken. Unngå beholdere som er laget av plast, papir eller papp. Disse beholderne kan forårsake brann, også. Etter å ha plassert asken i beholderen, sørg for å fukte asken. Trykk asken og sørge for at de ikke er varmt.
  • Vet hvordan du skal sette opp bål. Campfires er en av de viktigste årsakene til skogbranner. Bobiler sette opp bål slik at de kan bli beskyttet fra det kalde været og dyr. Imidlertid kan campfires også forårsake skade i skogen, spesielt campfires, når de ikke er satt opp riktig. Sette opp en trygg bål er svært viktig. Når du gjør dette, sørg for å sette den opp i et område vekk fra trærne. Du bør også velge et bål der gress er tett tørr. I tillegg bør du også sørge for at det er en bøtte med vann i nærheten av bål. Dette vil hjelpe deg å sette ut brann i tilfelle det sprer seg.
  • Utdanne deg selv. Dårlig kunnskap i skogbrann forebygging er en av de viktigste årsakene til hvorfor det skjer. Pass på at du er godt utdannet om de faktorene som forårsaker dette. Hvis du har barn, bør du også sørge for at barna er godt utdannet om disse tingene. Foreslå en skole program om dette.

Hvordan man kan forebygge skogbranner. Vite når brann sesongen vanligvis oppstår.
Hvordan man kan forebygge skogbranner. Vite når brann sesongen vanligvis oppstår.

Dette er noen nyttige forslag som kan hjelpe deg å forhindre skogbrann. Bortsett fra disse tingene, bør du også sørge for at du kjenner de lokale forskrifter angående denne saken, spesielt når det kommer til å brenne avfall. I tillegg bør du bruke flamme-resistente produkter, spesielt når de bygger husene deres. Dette kan bidra til å hindre spredning av brannen i tilfelle skogbrann skjer.