E2r

Hvordan måle for et toalettsete

Enten du erstatter din toalettsetet fordi det er brutt

Enten du erstatter din toalettsetet fordi den er ødelagt, eller erstatte de inventar å passe med ditt bad innredning, må du vet nøyaktig sine målinger før du gjør det. Dette vil spare deg bryet med å finne ut at du har feil størrelse og måtte gå tilbake til butikken for en utveksling. Måle toalettsete størrelsen er ganske enkelt å gjøre, og det er like enkelt som å erstatte den.

Hva du trenger:

  • Målebånd
  • Toalettet
  • Penn eller blyant
  • Notepad

Selv om mange toalettseter er laget for å passe en bestemt toalett pan

Hvordan måle for et toalettsete. Enten du erstatter din toalettsetet fordi det er brutt.
Hvordan måle for et toalettsete. Enten du erstatter din toalettsetet fordi det er brutt.

Selv om mange toalettseter er laget for å passe en bestemt toalett pan, de fleste av dem er laget med ulike justeringer for å passe ulike typer modeller. Enkelte toalettsetet selskaper har ulike toalettsetet modeller basert på lengden og bredden på pannen, og noen av disse modellene kan være forskjellig fra de vanlige mainstream typer. Derfor er det nødvendig å bestemme dimensjonene toalettet slik at du vet hvilken plass vil passe på den.

Bestemme formen og lengden på toalettet pan

De vanligste toalett modeller er formet som enten Regular / Round (ca 16 ½ inches lang) eller Lang / Extended (omtrent 18 ½ inches lang). Formen og dimensjon av toalettet vil avgjøre hva slags stil setet vil bli, så pass på å ta oppmerksom på det. Bare ta oppmerksom på hva forme toalett ser ut og skrive eller tegne det i notatblokken.

Om du gjør denne delen er praktisk talt lett å gjøre, og du kan ikke engang å bruke målebånd, er det en god idé å sørge for nøyaktige mål. Hvis du virkelig ønsker å bruke målebånd for å sørge for toalettet lengde, sted den ene enden av båndet i midten av hengselhullene og dra det mot midt foran delen av toalettet.

Mål avstanden mellom de stolpehull på baksiden av toalettsetet området

Se etter stolpehull hvor setet hengsler er ment å passe inn i

Se etter stolpehull hvor setet hengsler er ment å passe inn, og bare måle avstanden mellom dem. Standarden avstanden mellom hengslene stolpehull i Europa er rundt 5 ½ inches. Bare i tilfelle toalettet er en annen modell, bruker målebånd til nøyaktig finne lengden mellom hullene.

Selv om mange toalettseter er laget for å passe en bestemt toalett pan. Se etter stolpehull hvor setet hengsler er ment å passe inn i.
Selv om mange toalettseter er laget for å passe en bestemt toalett pan. Se etter stolpehull hvor setet hengsler er ment å passe inn i.

Mål bredden toalett pan

Ta din målebånd og strekke den over den bredeste delen av toalettet pan å vite riktig størrelse for din plass. Blant de ulike bredde målinger av toalettet pan, er den bredeste delen alltid brukt og kjent når du søker etter et sete modell. Skriv denne målingen ned sammen med resten.

Etter å ha fått målingene og skrive dem ned på notatblokken din, kan du gå videre og bruke den til å finne riktig sete for toalettet. Husk toalettsetet selskaper har forskjellige modeller som du kan velge fra, så ta deg tid til å velge hvilken du liker basert på målinger som du har, og dine preferanser for stil.