E2r

Hvordan måle en kjøkkenvask

Leter du etter en liten vedlikehold prosjekt for å umiddelbart perk opp hjemmet ditt? Hvorfor ikke begynne på kjøkkenet ved å erstatte kjøkkenvasken. Kjøkkenbenken er ett av de mest brukte og misbrukte inventar i hjemmet ditt slik at det nødvendigvis vil må byttes ut. Bytte vasken minst en gang hvert 5-10 år er tilrådelig som bakterier bygger seg opp i vasken og avløp. Denne enkle hjem renovering prosjekt er en god idé fordi ikke bare vil det løse problemet med tett drenering, men endrer vasken vil umiddelbart friske opp kjøkkenet.

Bytte kjøkkenvasken er en enkel og billig å gjøre det selv prosjekt

Bytte kjøkkenvasken er en enkel og billig å gjøre det selv prosjekt. Du kan spare på utgifter ved ikke å ansette en entreprenør eller rørlegger. Før du kjøper en ny vask og for å unngå eventuelle bygging feil, her er hvordan du skal måle for en ny kjøkkenvask.

Du bør ha følgende: et stykke papir eller notepad, målebånd og penn.

Ta din målebånd og måle bredden av vasken

Hvordan måle en kjøkkenvask. Bytte kjøkkenvasken er en enkel og billig å gjøre det selv prosjekt.
Hvordan måle en kjøkkenvask. Bytte kjøkkenvasken er en enkel og billig å gjøre det selv prosjekt.

Ta din målebånd og måle bredden av vasken, fra hver kant av den ytre felgen. Den ytre kanten er stripe av metall, minst en tomme tykk, som forbinder selve vasken til telleren toppen. Fortsett å ta oppmerksom på lengden.

Måle lengden og bredden av selve vasken (uten ytre felgen). Du kan få en mer nøyaktig dimensjon ved å ta målinger fra under vasken.

Måle dybden av vasken. For enklere og mer nøyaktig måling av dybde, plassere en rett kant på tvers av vasken og skrive ned avstanden fra den rette kanten ned til bunnen av vasken.

Med mindre du har en skreddersydd vask

Med mindre du har en skreddersydd vask, vasker kommer i standard størrelser, så ser etter en erstatning er ingen utfordring, spesielt hvis du går til interiørtrenden butikker som Home Deco, IKEA og slikt. Hvis det ikke er vask som passer akkurat dine mål, er det bedre å kjøpe en mindre en enn en større en. Med en større vask, må du kutte en større spor for å imøtekomme den nye vasken, mens med en litt mindre en kan du "bygge" og fylle hullene ved hjelp av rørlegger er kitt og spesielle stativer klipp, som forbinder ytre leppe til mot toppen.

Hold renoveringer til et minimum ved å erstatte din vask med rustfritt stål ett. Ikke bare ser det mer elegant og moderne, men du kan også kutte ned tiden på rengjøring, fordi det ikke vil lett miste sin glans og glans.

Ta din målebånd og måle bredden av vasken. Med mindre du har en skreddersydd vask.
Ta din målebånd og måle bredden av vasken. Med mindre du har en skreddersydd vask.

Den enkleste typen vask å installere er de selvbetjente Rimming synker som har en rullet rim eller ferdig kanten. Disse synker er det beste valget fordi de kan installeres uten å ødelegge ditt kjøkken toppen. En ekstra pluss er at selv Rimming synker kan brukes med alle typer countertop, i motsetning henhold montere vasker som bare kan brukes med benkeplater laget av hardere, kraftigere materiale som betong.


Endre kjøkkenvasken er en enkel hjem reparasjon / renovering som vil raskt få deg hjem føler helt nytt.