E2r

Hvordan legge til et saltak til en verandaen

Verandaen fungerer som en møteplass under et skyggefullt himmel

Verandaen fungerer som en møteplass under et skyggefullt himmel. Men du vet at dette har sine begrensninger. Du kan ikke bo i verandaen når det snør, regner, eller under den ekstreme varmen fra solen. Legge til et saltak til verandaen vil ikke bare fjerne alle disse begrensningene. En saltak vil også tilføre verdi til huset ditt.

Men å legge et saltak er ikke så lett

Men å legge et saltak er ikke så lett. Du trenger en bygning plan, få byggetillatelse, og inspiseres etter å ha fullført prosjektet. Hvis du er uerfaren, er det best at du la en profesjonell gjøre det for deg.

Nedenfor finner du fremgangsmåten i tilfelle du fortsatt ønsker å gjøre det selv:

  • Installer truss. Plasser veranda takstoler. De kan sikres ved å plassere dem flatt mot veranda slutten topp plate. Begynn å spikre den takstol som er den nærmeste til huset ditt. Begge sider av støttestrukturen skal spikres.
  • Legg mønet bord. Nail mønet bord til taket.
  • Installer dalen sperrene. Legg dalen sperrene til taket. Begynne å måle riktig lengde fra møne bord til veranda takstol. Dette vil være for de vertikale sperrene. Horisontale sperrene bør me målt over taket. Fest den vertikale sperrene til møne bord ved å spikre hver av sperrene på senteret sitt. Vær bevisst på avstanden mellom sperrene. Det er en bestemt avstand som bør følges basert på dine lokale retningslinjer.
  • Legg bekledningen. Det er best å følge størrelsen på bekledningen du brukte for den eksisterende taket. Dette vil gi ensartethet for saltak og husets tak. Når sheathings er klar, kan du allerede spikre dem til takstoler og sperrer. Nail begge ender av hvert ark. Alle sheathings bør følge samme stil spikring.
  • Tilsett filt. Korrekt installasjon av takpapp bør være fra venstre mot høyre. Sakte ruller ut filten ved å starte det fra venstre kommer til høyre. Starte kjøringen fra takets bunnen. Fest taktekking stifter til filt og fortsette å rulle ut filten. Fest stifter med fem til seks inches. Komplett legger takpapp ved å installere metall blinker på dalene. Ha litt metall blinker også på dalens laveste kanter. Dette er viktig hvis du vil unngå eventuelle skader eller lekkasjer fra vann.
  • Helvetesild for den siste finishen. Bruk samme grus farge og type som den du bruker for det eksisterende taket. Begynne å sette helvetesild fra takets bunnen. Fortsette å installere går opp. Etter det, male taket med ønsket farge. Bruk fortrinnsvis samme farge som den som brukes for din eksisterende taket. Nail helvetesild til taket. En stift pistol kan også gjøre susen, men dette vil ikke være en god idé for steder med hyppige sterk vind.

Arbeid på saltak vil ta noen dager

Hvordan legge til et saltak til en verandaen. Installer dalen sperrene.
Hvordan legge til et saltak til en verandaen. Installer dalen sperrene.

Arbeid på saltak vil ta noen dager. Men etter dager med hardt arbeid vil være år med glede. Igjen, kan du alltids bruke litt hjelp med dette store prosjektet. Dessuten vil det være vanskelig å installere alt helt alene. En venn vil være villige til å hjelpe. Hvis ikke, få hjelp fra en profesjonell. Du vil ikke bare lære ting, du vil også spare penger.