E2r

Hvordan lære komponenter av en oljebrenner

Hus holdes varm om vinteren eller under kalde årstider av ovner

Hus holdes varm om vinteren eller under kalde årstider med ovner. Det finnes ulike typer ovner finnes i markedet, det er gass ovn, propan ovn, en elektrisk ovn, og det er også en oljebrenner. De fleste hus eller gamle bygninger bruke en olje ovn for å varme stedet og også for å gi varmt vann. Den varmeenergien som brensel en ovn kan leveres ved forbrenning, med strøm eller gjennom induksjon. For bedre å forstå hvordan oljefyr holde deg varm, er det viktig å bli kjent med komponenter av oljefyr.

Hvordan lære komponenter av en oljebrenner. Hus holdes varm om vinteren eller under kalde årstider av ovner.
Hvordan lære komponenter av en oljebrenner. Hus holdes varm om vinteren eller under kalde årstider av ovner.

Ovnen kan deles inn i tre hovedkomponenter og hver komponent har det fungere. Her er informasjon om hvordan du kan identifisere de tre viktigste komponentene i en oljebrenner og dens deler og funksjoner:

En. Forbrenning

  • Brennere - Dette er hvor flammen stammer fra.
  • Varmeveksler - Dette er enheten som brukes for varmeoverføring fra ett medium til et annet.
  • Draft inducer - Dette er en spesiell vifte som er montert i ventilen brukes til å ventilere en ovn.
  • Venting eller ventilator - Det er her av produkter eller avfall av forbrenningen i ovnen din er utåndet eller oppbrukt. Det er også her utgivelsen av nyttig varme passerer gjennom for distribusjon i dine husholdninger.

2. Makt eller kontroll-og sikkerhetsutstyr

  • Controls - Kontroll-og sikkerhetsutstyr av en ovn inneholder følgende deler: tenning kontroll, gass ventil, ignitor, transformator, flamme sensor, vifte kontroll bord, grense kontroll, og flamme roll out bryter.
  • Transformer - Det gir tjuefire volt strøm til av-kontroller. Disse volt brukes på termostaten som kan bli funnet i levende plass.
Hvordan lære komponenter av en oljebrenner.
Hvordan lære komponenter av en oljebrenner.

Hver del spiller en svært viktig rolle i hvordan ovnene styres og hvordan det trygt distribuerer varme til husholdninger. Sikkerheten styrer handle for å forhindre brenner operasjoner når andre enheter i ovnen funksjonsfeil.

3. Blåser og luft bevegelse

  • Blower - Dette er den delen av den ovn som arbeider hardest og ofte må repareres. Blåseren er også den del som trekker luft inn som er varmet og den luft som vil bli sendt tilbake til den plass som trenger oppvarming.

Selv om olje ovn reparasjoner kan være begrenset til enkelte deler av ovnen som filtrene, det blåser, motoren belter, brytere og termostat, etc., lære om de grunnleggende delene av ovner vil i stor grad hjelpe deg med feilsøking og gjøre mindre reparasjoner til problemer med ovner. Hvis problemer fortsetter å vedvare er det sterkt antydet at du leie en profesjonell til å ta omsorg og reparere ovnen. Prisene for reparasjon kan variere avhengig av hvilken komponent eller deler må repareres.

Når alle deler av olje-ovn fungerer uten problemer, vil din husstand gis varmen og varmt vann du trenger for å holde varmen i kalde og vinteren.