E2r

Hvordan lage en vinflaske nattlys

Hvor mange ganger har du snublet ut av sengen midt på natten for å ta en drink eller gå på do og dunket tærne og leggen på døren dørstolper og møbler fordi du ikke ønsker å slå på lyset da dette vil vekke deg opp helt? Derfor er de fleste folk installerer natt lys, for å finne veien i mørket uten for mye gjenskinn.

Det er mange kommersielle modeller av natt lys som du kan finne i jernvarehandelen. Men hvorfor kjøpe når du kan lage en fra en tom vinflaske, julelys og noen verktøy? Nedenfor finner du fremgangsmåten.

Hvordan lage en vinflaske nattlys. Velg vinflasker som du vil bruke til ditt prosjekt.
Hvordan lage en vinflaske nattlys. Velg vinflasker som du vil bruke til ditt prosjekt.
 • Velg vinflasker som du vil bruke til ditt prosjekt. Fargede flasker vil fungere fint med vanlig lys, mens klare flasker vil vise frem de forskjellige fargene på julelys. Du kan også legge til dekorasjon på kroppen av klare vinflasker. For å gjøre dekorere enklere, er det noen håndverket maling som du kan bruke på glass
  uten behov for å plassere flaskene i ovnen for å sette maling.
  Du kan få dem på en kunst og håndverk butikken. Bestem på design og
  farger og dekorere flaskene først. Tillate maling tørke
  grundig før du fortsetter å arbeide.
 • Vask vinflasker grundig for å fjerne alle spor av alkohol. La dem tørke naturlig og helt før du bruker dem. Plassere dem ut i solen, vil fremskynde tørkeprosessen.
 • Finn de korteste strenger av julelys tilgjengelig. Du trenger ca 30 lys for hver vinflaske. Pass på å sjekke ut lysene før du bruker dem. Det er julelys som vil fortsette å fungere selv om noen pærer er brent ut. Noen vil ikke fungere selv før du har erstattet pære.
 • Arbeid på et bord med faste ben og spre gamle håndklær over arbeidsområdet. Denne vil holde flasken stødig mens du arbeider.
 • Bor et hull. Plasser et brettet håndkle under flasken du arbeider på. Bruk en elektrisk drill og en glass boret kan bore et hull på siden, i nærheten av bunnen av flasken. Hullet bør være minst en fjerdedel tomme i diameter.
 • Rens innsiden av flasken for å fjerne støv fra boringen. Hvis du bruker klare flasker, og du har tenkt å legge til dekorasjon til det som male et design på flasken, forberede glasset først ved å gni overflaten med rødsprit eller sterk eddik. Tørk flaskene tørre etter noen minutter. Dette trinnet vil la malingen holder seg til glasset bedre.
 • Snu flasken og sett christmas lyspærer én etter én. Snu flasken vil sikre at lyspærer fordeles bedre inne i flasken.
 • Sett støpselet i stikkontakten for å se om Julelysene jobber. Fortsett prosessen med de andre flaskene.
 • Vise vinflaske natt lys i områder i huset hvor disse vil være nødvendig. Du kan også bruke disse vinflaske natt lys som dekorasjon i løpet av ferien og andre festlige anledninger der natten lysene vil gi mild og subtil belysning for å sette stemningen.
 • Ikke legg lokk på flaskene slik at varmen fra julelysene ikke vil bli fanget inni.

Bruk LED julelys

Bruk LED julelys, som er energi-sparere og ikke varme så mye selv hvis igjen på for lenge. Grønne, blå, gule og røde lysene er fine farger å bruke. Du kan legge tidtakere til disse vinflaske natt lys slik at de vil automatisk slå seg av i løpet av dagen og slå på etter mørkets frembrudd.