E2r

Hvordan lage en luke gratis blomst seng

Weeds er vanligvis uønsket som de vokser der de ikke skal. De er stygge og spire ganske aggressivt hvor dine ønskede planter eller blomster er ment å knopp. Det er frustrerende å oppleve at ugresset trives enda raskere enn de fargerike blomster du har i hagen din. Hvis du planlegger å lage en deilig og sunn blomsterhage i hagen din, bør du vite at det tar innsats for å skape en luke-free blomst seng. Mens oppgaven ikke kan være for lett som kan fremgangsmåten virker, vet du at det vil være verdt din innsats som et ugress-fri bedet er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Hvordan lage en luke gratis blomst seng. Nøye planlegge din hage.
Hvordan lage en luke gratis blomst seng. Nøye planlegge din hage.
  1. Nøye planlegge din hage. Plasseringen og utformingen av blomsterhage har mye å gjøre med veksten av ugress. Ideelt du ønsker å plassere din blomst seng på et område som er weed-fri til å begynne med. Som de fleste planter, ugress må næringsstoffer slik som sollys og vann for å vokse. Derfor må du velge et sted i hagen din som gjør at du kan frata ugress av sine næringsstoffer.
  2. Rydd området før tilling sengen. Bruk en flat spade eller en graving gaffel til å grundig fjerne torv og annen eksisterende vegetasjon. Det er viktig å bryte opp klumper av jord og eliminere alle røttene du finner. Men vær forsiktig med å grave dypere enn to inches i jorda som det vil bare gjøre ugresset å gjenoppstår.
  3. Kant området for å skille den fra det omgivende flekk gress. Du kan gjøre dette ved hjelp av en spade og en pinne for å måle og merke på bakken der du vil hjørnene for å være.
  4. Lage grenser. Du kan velge tømmer for å lage en fin wooden grensen for din blomst seng. Fix grensene ca to meter i høyden eller i henhold til dine preferanser. Sett grenser rett innenfor ryddet plass og skyv den mot omgivelsene. Du kan bruke spiker på hjørnene for å holde grensene intakt.
  5. Bruk filler for din blomst seng. Selv om du kan bruke skitt fra hagen din, sørg for at den er fri for torv som ugress vil bare spire fra dypt inne i sengen. Legg fyllstoff opptil seks inches av toppen av rammen.
  6. Bruk jord blandet med godt råtnet gjødsel eller kompost for å gi et sunt planting jord. Du kan også kjøpe potting jord som er behandlet med gjødsel for å vokse din favoritt blomster.

Et annet virkemiddel for å utrydde ugress er å bruke glyfosat ugressmiddel

Et annet virkemiddel for å utrydde ugress er å bruke glyfosat ugressmiddel. Når du bruker denne typen produkt, alltid følge instruksjonene angitt på pakken og bruk forsiktig med en svamp til å bruke bare den minste mengden og unngå spray drift. Hvis du heller vil bruke denne luke killer produkt, må du vente minst en uke før tilling sengen. Du kan også velge økologiske luke kontroller som nå er lett tilgjengelig i markedet.