E2r

Hvordan lage en krydret Pomander

Leter du etter en fin orange som kan brukes til å legge aroma til alle rom

Leter du etter en fin orange som kan brukes til å legge aroma til alle rom? Vel da, her er en flott prosjekt for deg å ta på: krydret Pomander. Det er en vanlig appelsin som du vil mote i et vakkert ornament som vil utgå en noe krydret, men fristende aroma som kan bidra til å roe nervene hos enhver. Dette prosjektet krever at du har minst én appelsin sammen med visse krydder som ingefær, kanel, nellik og muskat. Hvis du har Orris root tilgjengelig, er dette et sterkt anbefalt tillegg. Du trenger en fin sløyfe og noen maskeringstape for å oppnå prosjektet. Her er fremgangsmåten for å følge.

  • Lag pulverisert duft. Første trinn vil innebære at du blande i alle urter og krydder for å lage pulver som skal brukes på den oransje og blandet med sin naturlige sitrus duft. Piske opp en stor bolle og begynne å strømme i ingrediensene til pulveret starter med en spiseskje kanel, 2 ts ingefær, 2 ts muskat, og hvis du har det, en spiseskje Orris rot. Rør blandingen godt og sett den til side for nå.
  • Tape opp den oransje. Du lurer kanskje på hvorfor du må tape opp hele oransje med maskeringstape. Vel, dette er gjort for å tjene som en guide når du vikler båndet rundt det senere. Videre vil du bli poking mange hull i den oransje for sin naturlige duft å skli ut. Å ha maskeringstape rundt den oransje vil gi noen form for beskyttelse, slik at appelsinjuice ikke slipper ut for mye. Begynne taping frukt fra toppen og ned til bunnen. Vikle den rundt. Du vil ønske å ha den oransje fullstendig skjult av maskeringstape. Ingenting av oransje skal kunne presse.
  • Begynne poking. En spisepinne eller nål som brukes for strikking vil være din neste verktøy å bruke. Få det og starte poking oransje. Hullene du skal gjøre er for nellik som vil legge en særegen aroma til mix. Det avhenger egentlig på deg med hensyn til hvor mange hull du må rote siden det vil bli basert på hvor mye aroma du ønsker blandet med nellik. Når hullene er ferdig, begynne å sette nellik i. Når det er gjort, ta av hele maskeringstape wrap.
  • Krydre oransje. Nå som den oransje er fri for sin tape innpakning, starter krydder den med pulverisert duft du opprettet en stund tilbake. For å gjøre dette, bare rulle den oransje inn pulveret. Jo mer pulver på oransje, bedre og mer aromatisk det vil bli.

Husk merkene gjort av maskeringstape før

Hvordan lage en krydret pomander. Lag pulverisert duft. første.
Hvordan lage en krydret pomander. Lag pulverisert duft. første.

Husk merkene gjort av maskeringstape før? Vel, disse merkene være den du vil følge når innpakning oransje i et bånd. Huske å bruke et bånd med samme bredde av båndet. Du vil ønske å pakke 2 seksjoner, på bunn og topp. De bør overlappe hverandre. Når det er gjort, kan du pakke den midterste delen. Den på undersiden av den midtre delen bør ha lang bånd med to ender stikker ut for å bli brukt som det hengende slips. Tie begge ender sammen, og du kan nå henge krydret Pomander hvor du vil.