E2r

Hvordan du installerer en fireback i en tre peis

En fireback er en komponent av peisen som vanligvis er laget av et ark av metall. Det er satt på baksiden av peisen. Den fireback tjener mange formål, men det viktigste formålet med fireback er å spre mer varme i hele rommet. Det kan også være et dekorativt element for peisen. Nyere typer firebacks er laget av rustfritt stål. Bortsett fra utstrålende varme til rommet, rustfritt stål firebacks er også nyttig i å reflektere lyset fra bålet. Hvis du ønsker å installere et fireback på peisen din, følg de enkle stegene nedenfor.

Her er fremgangsmåten som du kan følge hvis du ønsker å installere et fireback på peisen din:

  • Kjøp en fireback. Installer fireback som passer din peis ved å gå til din lokale jernvarehandel. Du kan også kjøpe en online slik at det kan bli levert direkte til din dør. Dette kan være det beste alternativet siden fireback er virkelig tung. Du kan kjøpe en fireback fra nettstedet fireplacemall.com . De har støpejern og rustfritt stål firebacks tilgjengelige i forskjellige størrelser. De tilbyr gratis frakt.
  • Forberedelse. Avsett alt som du har i din peis. Bruk en kost og en våt fille for å fjerne skitt og aske som kan ha samlet med bruk. Det er best å starte med en ren peis, slik at du kan sette opp fireback lett uten å måtte gå inn i en skitten peis. Hvis du rengjør peisen med en våt klut, sørg for at du tørker den helt før du fortsetter med de neste trinnene.
  • Plasser fireback. Den fireback kan være ganske tung. Du kan trenge hjelp fra noen når du installerer fireback inn peisen. Livet fireback og sette den mot veggen av peisen. Justere plasseringen av den fireback slik at den kan stå og holde seg på plass. Hvis du finner ut at fireback er for kort for peis, kan du plassere noen murstein eller stein under den, slik at du kan øke sin høyde.
  • Saf-t-støvler. Du kan også bruke noen Saf-T-Boots å sikre din fireback på plass. Saf-T-Boots er laget av jern. Deres viktigste formål er å holde fireback på plass, slik at du kan justere den til enhver posisjon som du liker. Saf-T-Boots selges i par. Du kan kjøpe 2 par hvis fireback er virkelig tung. Den Saf-T-Boots vil gi støtte slik at fireback ikke vil skli ned når hviler på baksiden av peisen. Du kan kjøpe Saf-T-Boots fra nettstedet beyondthehearth.com .

Hvordan du installerer en fireback i en tre peis. Kjøp en fireback.
Hvordan du installerer en fireback i en tre peis. Kjøp en fireback.

Dette er de enkle trinn som du kan følge hvis du ønsker å installere et fireback på peisen din. Trinnene er ganske enkelt. Du må bare sørge for at du be om hjelp fra noen når du installerer fireback, spesielt hvis du har ryggskader og smerter. Eksperimentere på ulike posisjoner for fireback slik at du kan oppnå den beste se for peis.