E2r

Hvordan lage en innebygd skrivebord

Har du plass i et område av huset ditt og finne deg selv å tenke

Har du plass i et område av huset ditt og finne deg selv å tenke, "En innebygd pulten ville gå bra der!" Men så har du også finne deg selv vurderer om hvordan du starter å bygge en. Selvfølgelig kan ansette en profesjonell til å bygge en for deg være den enkle veien ut, men det kan koste deg en arm og et bein. Hvis du har grunnleggende bygge kompetanse, er alt du trenger å gjøre ha en viss kunnskap om hvordan å bygge en på egen hånd. Her er en steg-for-steg prosedyren for hvordan å bygge en innebygd skrivebord.

Hvordan lage en innebygd skrivebord. Har du plass i et område av huset ditt og finne deg selv å tenke.
Hvordan lage en innebygd skrivebord. Har du plass i et område av huset ditt og finne deg selv å tenke.
  • . Materialer Før du begynner å bygge pulten, vil du trenge følgende elementer på hånden: en tabell så, en skrutrekker, noen kryssfiner (3/4), et par 2x4s, en bormaskin, et nivå, borekroner, treskruer , et målebånd og en blyant eller markør.
  • Målinger. Det første du trenger å gjøre er å måle veggen. Vinkelen, bredde, dybde og høyde er alle faktorer før du begynner å kutte tre. Gjør de nødvendige merkene på veggen og de nøyaktige målinger. Du kan nå fortsette å sage kryssfiner til å passe den plassen. Sørg for at når du så kryssfiner, redusere det en liten del av gangen. Du ønsker å unngå å kutte av en stor del og sløse hele tre.
  • Prosedyren. Til å begynne med, finn hash merker du har gjort og legge et stykke 2x4 på området, ved hjelp av nivå for å sikre at det ikke er bøyd eller feiljustert. Ved hjelp av en stud finder, finne stendere og sett et merke på 2x4 på hver av stenderne. Bore et hull i midten av trevirke der stenderne er plassert, fortsetter å lining den på veggen og feste den på veggen stenderne med skruene. Gjøre dette for den andre siden på toppen så vel som sidene på gulvet. Dette vil fungere som støtte eller søyler for hyllene. Deretter fester en av saget kryssfiner på bunnen av 2x4 support / plassholder. Pass på at det er passer perfekt til veggen så mye som mulig. Når du er sikker på plasseringen av tre, kan du nå spikre den til 2x4s ved hjelp av spiker som du har. Gjør dette for den øverste delen av sokkelen samt til du er ferdig med oppgaven.

I tillegg kan du også legge skuffer for innebygde skrivebord

I tillegg kan du også legge skuffer for innebygde skrivebord. Det ville være en klok idé å kjøpe en forhåndslagde skuff for å gjøre ting enklere for deg. Alt du trenger å gjøre er å matche fargen og utformingen av skuffene du vil kjøpe til avslutningen av tre som du bruker. Disse forhåndslagde skuffer allerede har tildelt hull som lett kan spikres til bunnen av skrivebordet. Bare sørg for at du justere det riktig å bruke et nivå og en linjal. Med det, kan du nå lage din egen innebygd skuff ved å gjøre det selv. Lykke til!