E2r

Hvordan lage en fjær støvkost

Fjærkoster er en av de mest under-verdsatt verktøy i huset. De er svært nyttig, men er oftest ikke gitt mye tanke. Hvis du ønsker å ha din egen fjærkost og samtidig gjøre det interessant nok til å være en samtale forrett, så du er bedre å lage din egen.

Materialer:

  • Fjær
  • Dowel
  • Liten målebeger eller plast medisin dosering cup
  • Pålitelig lim
  • Male (valgfritt)
  • Elastisk bånd

Instruksjoner:

  • Male håndtaket. Color håndtaket på fjærkost med maling. Du kan også dekke håndtaket med strimler eller bånd eller gummiert tape for et bedre grep. Hvis du skal male håndtaket, sørg for at du skal tørke håndtaket først før du gjenopptar dette prosjektet.
  • Velge din fjær. Velg myke fjær for fjær støvkost, slik at du vil minimere skader på delikat stoff og materialer. Du kan også fargestoff fjærene for en mer kreativ utseende. Dette kan fungere hvis du vil ha en påfugl-inspirert fjærkost, for eksempel.
  • Samle fjær. Samle fjær som du har valgt og pakk dem tett sammen med bruk av strikken. Du vil da sikre denne bunten av fjær til håndtaket. Gjøre bruk av flere stykker av elastisk bånd slik at fjærene er sikkert holdt på plass. Husk at fjærkoster er ganske strengt brukt så du vil trenge dette instrumentet for å være ganske solid for å være effektiv.
  • Plassere doseringsbegeret. Doseringsbegeret fungerer som en fin avslutning på den delen av fjærkost som er nærmere til håndtaket. Lag et hull i bunnen av dosering cup og skyv håndtaket gjennom hullet til du kommer til det punktet hvor håndtaket blir fjærene. Lim dette på plass. Pass på at du plasserer masse lim slik at den ikke vil gli ned når du er i bruk. Tørk koppen riktig. Sørg for at din fjærkost er helt tørt før du prøver det ut for første gangs bruk.

Funky fjærkoster gjøre en stor uttalelse stykke

Funky fjærkoster gjøre en stor uttalelse stykke. De doble som dekorasjon og på samme tid, er svært nyttig og funksjonell. Du kan også gi disse egendefinerte fjærkoster som huset oppvarming gaver. Pass på at fjærkoster du oppretter gå med det generelle utseendet av hjemmet. Bruk naken farger for zen-inspirerte hjem. Bruk påfugl farger for de eksotiske og fargerike dekorasjoner. En ren hvit fjær støvkost kan passe best de moderne og minimalistisk hus mens en fet, rød man går godt inn en fancy og kreative satt opp.

Sørg for at du matche fjærkoster til sine huseiere

Hvordan lage en fjær støvkost. Plassere doseringsbegeret.
Hvordan lage en fjær støvkost. Plassere doseringsbegeret.

Sørg for at du matche fjærkoster til sine huseiere, også. Lag en ekstra lang håndtak for dine venner som ikke er så høye at det vil være lettere for dem å nå de tøffe flekker. På slutten av dagen, er det om funksjon og den dekorative del av ethvert utforme prosjektet kommer i sekundær, bare. Du kan også tilordne barna å gjøre dette prosjektet siden det er en morsom og likevel relativt enkel oppgave for barn å kjøre.