E2r

Hvordan lage en fille teppe vevstol

Å gjøre en fille teppe vevstol kan være vanskelig hvis du ikke vet hvordan du skal lage en. Det er vanskelig å finne et ferdighus fille teppe vevstol i håndverks butikker i en størrelse som du ønsker. Gjør din egen vevstol kan spare deg for mye penger over å kjøpe en på håndverket butikker. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å lage en vevstol ut av tre og spiker. Følg disse trinnene for å lage din egen fille rug vevstol.

  • Bestem størrelsen på fillerya vevstol som du ønsker å gjøre. Ta note av målingene. Du vil trenge 2 "x2" tre, ¼ "x2" x12 "stykke tre, spiker, sandpapir, garn av forskjellige farger, hammer, og håndsag. Kjøp materialene som du ikke har hjemme fra en maskinvare-eller hobbybutikk .
  • Når du har kjøpt de nødvendige materialer, kan du starte prosjektet. Kutte tre i henhold til den størrelsen du ønsker. Det bør være to lange stykker av tre og to kortere stykker for rammen. En tolv tommers stykke tre vil fungere som nålen for garnet når du vil begynne å lage din fille rug. Glatt ender og kanter av tre stykker med et fint sandpapir for å unngå garn fra å bli fanget i den grove tre og knipser.
  • Plasser de lengre stykker på arbeidsbenken parallelt med hverandre. Sett de kortere på toppen. Sikre dem med spiker. Bruk flere negler på hver side for å sikre at veven rammen ikke vil falle fra hverandre. Du har nå en vevstol ramme for din fille rug.
  • Rund av kantene på trestykket med fint sandpapir som vil fungere som nålen.
  • Etter at veven ramme, kan du nå deformere rammen. Fordreining er viklingen av garn rundt rammen. Det er bedre å velge et garn som er sterk og ikke lett snapper. Bomull eller ull garn er gode valg.
  • Bind enden av garnet på bunnen av rammen. Loop det under rammen, og det vil komme ut på toppen. Fortsett denne prosessen til du har nådd ønsket antall løkker. Knyt garn i den øvre enden av rammen. Lage doble knuter for å feste garnet og hindre fra å komme løs.
  • Du er nå klar til å veve det garnet inn i veven for å lage en fille teppe. Velg din favoritt farger av garn for å gjøre om til en fille teppe.

Det var egentlig ganske lett, var det ikke

Hvordan lage en fille teppe vevstol. Bestem størrelsen på fillerya vevstol som du ønsker å gjøre.
Hvordan lage en fille teppe vevstol. Bestem størrelsen på fillerya vevstol som du ønsker å gjøre.

Det var egentlig ganske enkelt, var det ikke? Du kan gjøre veving filleryer til en hobby og til slutt slå den inn i en hjemme-baserte bedriften. Før du selger tepper, øve gjør dem og gi dem til slektninger og venner som gaver. De kan i sin tur gi sine tilbakemeldinger på kvaliteten og styrken på tepper som du har gjort. Du kan foreta justeringer for å gjøre tepper sterkere. Når du har mestret kunsten å veve fillerye vevstoler, kan du gjøre vevstol rammer i forskjellige størrelser.