E2r

Hvordan lage dine dekk ser helt nytt igjen

Å bli utsatt for alle slags ekstreme forhold

Å bli utsatt for alle slags ekstreme forhold, dekk er svært sannsynlig å se kjedelig og slitt ut etter noen år. Men fordi dekk, sammen med andre huset deler, bestemmer den generelle utseendet på huset ditt, gir det omlakkering behandlinger er nødvendig. Hvis din veranda eller dekk er skrikende for omlakkering, kan du gjennomføre følgende trinn for å gjøre det ser helt nytt igjen.

Hvordan lage dine dekk ser helt nytt igjen. Begynn flekker på dekk.
Hvordan lage dine dekk ser helt nytt igjen. Begynn flekker på dekk.
  1. Rengjør dekk. Før noe, alltid rengjøre dekk overflaten for å forberede den for flekker og omlakkering innslag. Du må fjerne all skitt, mugg, og rusk ved hjelp av oksygenrikt blekemiddel. Du kan også bruke en høytrykksvasker til helt ren dekk. Hvis du skal fjerne gammel beis, er det best å bruke en flekk stripper. Etter rengjøring, la dekk tørke i minst to dager før du går videre til lakkering av behandlinger.
  2. Sand dekk. Sliping kan være ganske arbeidskrevende, men det sikrer at dekket kan holde hva omlakkering behandling brukes til det. Ved å bruke en slipemaskin, kan du glatter ut oppsprukket og sprukne dekk overflaten, og dermed utsette sunnere tre under. Dette i sin tur hindrer trefibrene fra peeling off.
  3. Begynn flekker på dekk. Etter å ha sørget dekk er allerede ren og glatt, kan du nå begynne flekker på dekk. Bruk en rulle, sprøyter, eller pensel for å gjøre dette. Fordi du har mye av flekken alternativer i markedet, er det lurt å få det beste produktet med de beste råvarer. Husk, produktpriser varierer i henhold til deres komponenter og ingredienser. Og vanligvis de som selges billig ikke holder tritt med tiden. Derfor, for å unngå skreller og farge tap etter noen måneder, velger en premie beis. Før bruk av flekken, husk å lese etiketten å vite hvor mange strøk er nødvendig og under hvilke forhold det skal brukes. Etter bruk, tørk flekken i to dager.
  4. Påfør tetningsmasse. Gjør dette bare når flekken er allerede tørr. Tetningsmasse vil gi dekket en skinnende overflate og beskytte den mot ekstreme forhold. Den type fugemasse for å bruke vanligvis avhenger av hvor du bor. Hvis du bor i et solrikt område, for eksempel, er det anbefalt å få en fugemasse som holder dekk fra falming og fra de skadelige effektene av solen. Hvis du er i en regnfull plassering, velger du en fugemasse med vanntett kvalitet. Etter påføring av fugemasse, vente i minst to dager før du bruker dekk igjen.
  5. Gjør et regelmessig vedlikehold. Den beste måten å gjøre dekk ser nye igjen er å gjøre en regelmessig vedlikehold. Rengjør dekk når det er nødvendig. Fjern smuss og støv. Og gjelder beis så snart dekket mister sin farge. Du kan også bruke en brightener å gjenopprette dekk utseende.

Å gjøre dekk ser ut som det er nytt er enkelt. Med bare noen få verktøy, materialer og tid, kan du slå en ellers skitten dekk til en som er verdt å komme til.