E2r

Hvordan lage betonggulv skinne

For en god del år

For en god del år, vinyl, keramikk, løvtre, og teppe-dekket gulv har vært de mest favoriserte valg for huseiere. Sjelden har betong gulv blitt foretrukket som det vanligvis har en uferdig utseende. Ikke nå lenger. Betonggulv er nå regnet som det mest praktisk gulv overflaten fordi det er ganske billig, ekstremt holdbar, og veldig lett å vedlikeholde. Med denne typen allsidig gulv, kan huseiere velge om de ønsker å holde en industriell look eller polere den for en mer sofistikert finér. Det er ikke nødvendig å leie en profesjonell gulv poleringsmaskin. Med riktig utstyr, vil denne steg-for-steg guide hjelpe deg å polere gulvet til en høy glans. Du vil bli forbauset over hvor fantastisk din betonggulv kan bli.

  • Klargjøre gulvet for sliping. Det første du trenger å gjøre er å vaske gulvet og bli kvitt noen konkrete negler leftover. Vask gulvet med såpevann og spyl det ned for å fjerne rengjøringsmiddelet. Gjør dette flere ganger for å være sikker på at overflaten er ren. Vaske gulvet hjelper avsløre eventuelle sprekker som du må fylle i.
  • Reparer alle sprekker og fordypninger. Bruke rask tørr betong eller mørtel, fylle eventuelle sprekker og store hull. For å gjøre fuger, ganske enkelt blande vann og sement for å lage en tykk pasta. Skyv fugemasse eller filler inn i sprekken ved hjelp av en liten spade eller en sparkel. Sørg for at den fylte overflaten er på nivå med betong. La lappet området tørt i to til tre timer og deretter dekke det med en plastduk. La det tørke i fem dager før du går videre til neste trinn.
  • Polere gulvet med en slipemaskin. Med en orbital gulv slipemaskin utstyrt med det groveste grus platen tilgjengelig, sand betonggulvet før du har fjernet alle de grove feil. Etter ett pass, feie opp eller støvsuge støv eller rusk som du har slipt ut. Gjenta disse trinnene til gulvet er så glatt som du vil den skal være. Når alle de store bulker og humper har blitt slipt ned, erstatte grov grus platen med en finere en. Fortsett sliping ved hjelp av høyere strø-plater etter hvert pass, for ytterligere å forbedre overflaten av betonggulvet. Fullfør dette trinnet ved å bruke en rasping sammensatt på gulvet og kjøre sander noen flere ganger over overflaten. I stedet for å bruke slipeskiver, passe din eksentersliper med en myk rasping disk. Dette vil sikre at alle betongrester vil bli tørket bort fra overflaten.
  • Beskytte overflaten mot søl og flekker. Etter at gulvet glans, er det tilrådelig at du bruker en impregnering behandling eller sealer for å hindre den fra å absorbere væsker og skitt. Påfør løsningen ved hjelp av en pensel eller rulle. Sørg for at du holder plassen godt ventilerte fordi røyken er svært giftig.

Med periodisk vask med et mildt rengjøringsmiddel

Hvordan lage betonggulv skinne. Klargjøre gulvet for sliping.
Hvordan lage betonggulv skinne. Klargjøre gulvet for sliping.

Med periodisk vask med et mildt rengjøringsmiddel, vil den nylig polert betonggulv beholde sin glans i mange år. Glansen imidlertid vil kjedelig i tid, særlig i høy trafikk deler. Alt du trenger å gjøre er å buff overflaten med en poleringsmiddel. Du kan også foreta en rask pasning over hele betonggulvet med eksentersliper utstyrt med en finkornet plate.