E2r

Hvordan kontrollere litterbox lukt

Katter er, av natur, rene skapninger

Katter er, av natur, rene skapninger. De rydde opp etter seg, og de steller seg selv regelmessig. Men, som bor i et hjemlig miljø, de trenger fortsatt å administrere. For eksempel katteeiere trene sine kjæledyr til å bruke litterbox for avfall. Katter vil da begrave deres avføring og urin under kull. Men igjen uhåndterlig, vil dette ofte føre til dårlig lukt sprer seg i hele huset.

Her er noen tips i å håndtere litterbox lukt. Dette ville kreve litt oppfinnsomhet, litt disiplin og en forståelse av katt atferd.

Dette trenger du:

  • Litterbox
  • Natron
  • Non-klumper kattesand
  • Desinfeksjonsmiddel
  • Hakke eller scoop

Sikre riktig plassering av pus litterbox

Hvordan kontrollere litterbox lukt. Sikre riktig plassering av pus litterbox.
Hvordan kontrollere litterbox lukt. Sikre riktig plassering av pus litterbox.

Sikre riktig plassering av pus litterbox. Katter liker å opprettholde personvernet. Det er derfor en god idé å plassere sine litterbox på et sted hvor det ikke er for mye menneskelig trafikk. Du ønsker kanskje å plassere litterbox på et tjenesteområde som kjelleren, vaskerom eller bad. Men sørg for at du har tilstrekkelig ventilasjon, slik at lukt ikke vil akkumuleres inne i rommet.

Bruk klumper kull. Kjøp støvfri klumper kull. Dette er mer håndterlig enn ikke klumper typer kull, som kan være rotete. Klumper kull vil-som navnet antyder-klump rundt katten avføring i praksis hindrer luften fra å komme i kontakt med avføring. Katten din vil faktisk ta vare på dekker hans avføring selv, som er vanlig katt atferd.

Legg natron til kullet. Når du erstatter kull, legge lag av natron i mellom lag av kull. Når katten gjør sin virksomhet, vil han grave gjennom søppel for å dekke opp sine ekskrementer. Dette vil også forstyrre natron, og spre litt inn i hans avføring og den omkringliggende luften, derfor hjelpe til deodorizing.

Kast avføring så snart som mulig

Kast avføring så snart som mulig. Ikke la katten avføring bo i kullet lenger enn nødvendig. Mens katten din vil begrave sine ekskrementer under kull, disse vil akkumulere. Over tid vil kullet få full og katten din kan se etter et annet sted å gjøre sin virksomhet. Sjekk kullet en gang eller to ganger om dagen, og bruk en skje til å plukke opp noen avføring og kast disse i søpla. Sørg for å fylle opp med om lag en kopp kull.

Desinfisere hver uke

Desinfiser hver uke. Endre søppel på litterbox en gang i uken. Kast ut den gamle søppel og rengjøre boksen med vann og desinfiserende. Etterfyll med nytt kull, lagdeling i natron som tidligere beskrevet.

Bruk lukt absorbenter. Noen ganger vil de litterbox lukt være merkbar i hele rommet der litterbox ligger. Du kan bruke kommersielle produkter som nøytralisere disse lukt, eller obligasjonslån med lukt-forårsaker molekyler for å hindre lukt fra å spre seg. Du kan også brukt spray-baserte luktfjerning produkter.

Katter er renslige dyr

Katter er, av natur, rene skapninger. Legg natron til kullet.
Katter er, av natur, rene skapninger. Legg natron til kullet.

Katter er renslige dyr. Men dette betyr ikke at du kan bare la litterbox av seg selv. Være en ansvarlig pet eier og rydde opp etter ditt kjæledyr. Rengjør, fjerne lukt og opprettholde kattens litterbox regelmessig. Familien din vil sette pris på den rene luften som de puster.