E2r

Hvordan konstruere sperrene

Hvis du prøver å bygge ditt eget hjem

Hvis du prøver å bygge din egen bolig, så vil du mest definitivt trenger å lære å lage sperrene. De holder hele taket opp, og de må være veldig stabil, slik at taket ikke vil kollapse. Dette er grunnen til at konstruere sperrene riktig måte, vil være de viktigste. De hjelper til å fordele takets vekt over skjelettet av huset, noe som gjør det sterkere.

Her er noen tips om hvordan du kan lage sperrene:

Vite hvilken type rafter du trenger

Hvordan konstruere sperrene. Vite hvilken type rafter du trenger.
Hvordan konstruere sperrene. Vite hvilken type rafter du trenger.

Vite hvilken type rafter du trenger. Det finnes mange forskjellige typer av sperrene og du må vite forskjellen mellom hver enkelt. Vanligvis er de alle brukes sammen i et enkelt prosjekt. Den enkleste typen er den felles sperre, og de strekker seg fra en vegg til et møne bord. De er mest brukt i boliger og andre enkle strukturer. Dalen sperrene og hip sperrene er begge satt på en 45 graders vinkel. Den eneste forskjellen er at dalen sperrene gå fra innsiden av taket til utsiden av ryggen brettet, og hofte sperrene gå motsatt vei. De brukes på større og tyngre tak som trenger mer støtte. Flyr hip sperrene brukes med dalen sperrene. Dette er for å støtte tak som er høy. I mellomtiden dalen jack sperrene gå med vanlige sperrene, samt hip jack sperrer. I mellomtiden er krøpling jack sperrene brukes til å koble ulike typer sperrene.

Forbered din materialer

Forbered ditt materiale. Du vil trenge mye av tre for å gjøre dine sperrene. Også, må du måle dem på riktig måte, så du trenger et målebånd. Du vil også trenge en sag til å skjære opp alle tre din, og en blyant for å markere hvor du skal skjære dem. Pass på at du er forsiktig med alle dine elektroverktøy.

Lær Pythagoras 'læresetning

Lær Pythagoras 'læresetning. De fleste tror at når de er over med skolen, de er over med dette teoremet. Imidlertid er det mest ikke vet at de blir brukt til å konstruere hjemmene. For å måle lengden på rafter din, må du måle foten og hypotenusen av taket. Bruk målebånd for å gjøre dette. Hva du ønsker å finne er lengden av trekanten at taket gjør. Dette vil være hvor sperrene skal plasseres. For å måle lengden, firkantet både base og hypotenusen av taket ditt. Du vil da måtte dele hypotenusen ved basen. Deretter får kvadratroten av resultatet. Dette vil være lengden på rafter din. Mål og kutte veden du trenger til denne lengden, og du er godt å gå.

Begynne å bygge din rafter

Hvis du prøver å bygge ditt eget hjem. Forbered ditt materiale.
Hvis du prøver å bygge ditt eget hjem. Forbered ditt materiale.

Begynne å bygge din rafter. Først bør du merke flere plasser for rafter din, den lodd kuttet og hælen kuttet. Du trenger en innramming kvadrat for dette. Du vil også trenge å markere rafter er birdsmouth. Det er der rafter vil sitte. Deretter er alt du trenger å gjøre trimme og kutte rafter og du er flink til å gå.

Gjør-det-selv-entusiaster vil finne at etter disse enkle trinnene, vil bygge et rafter være en del av kaken.