E2r

Hvordan kombinere gangable bokser

Hvis du legger til flere enheter i hjemmet ditt elektriske system og riktig plass ved en gangable boksen ikke er nok så kan du kombinere disse boksene for å få den plassen du trenger. Gangable boksene er laget med avtakbare sidepaneler, slik at du kan koble to eller flere bokser.

  1. Bestem hvor mange gangable bokser du trenger. Først bestemme hvor mange bokser du må kombinere. Avhengig av hvor mange enheter du trenger for å feste, kan du kombinere 03:58 esker eller mer. Gå til jernvarehandelen og kjøpe antall bokser du trenger, så få verktøy klar til å forberede boksene.
  2. Klargjør gangable bokser som skal kombineres. Skru justeringsskruene fra alle boksene du vil bruke i kombinasjon. Men bare skru den ene siden av de to første boksene, deretter skru begge sider av de etterfølgende alternativene avhengig av hvor mange du har tenkt å bruke. Sjekk hvilke typer skruer er brukt på boksen og bruke riktig type skrutrekker for å skru dem. Sørg for å holde skruene på et trygt sted for å unngå å miste dem fordi du vil bruke dem igjen senere å kombinere boksene. Fjerne skruene vil gjøre det lettere for deg å trekke ut sideplate. Du må åpne en eller to sider, avhengig av antall bokser du vil kombinere. Med skruen fjernet, trekk ut sideplate. Du må kanskje vri det litt for å frigjøre den fra boksen. Du kan kaste bort platene du trukket ut siden du ikke skal bruke dem igjen.
  3. Kombiner boksene. Med sideplatene fjernet, vil du ha en åpen side på hver boks. Juster begge gangable bokser med de åpne sidene mot hverandre og bruke alle skruene du tok av boksene for å sikre dem på plass. Kontroller at alle skruene er skrudd på plass på alle boksene.
  4. Installer gangable bokser. Nå som du har kombinert alle gangable bokser det vil være klar til å bli installert i veggen. Mål kombinerte boksen da ta målinger til plasseringen på veggen. Tegn nøyaktig måling av boksen og skjære ut plass til å betjene den gangable boksen. Skyv i boksen i den plassen du klippe ut og feste den til veggen med skruer eller spiker på det medfølgende vinger. Trekk ut ledningene fra veggen gjennom hullene i baksiden av boksene.
Hvordan kombinere gangable bokser. Bestem hvor mange gangable bokser du trenger.
Hvordan kombinere gangable bokser. Bestem hvor mange gangable bokser du trenger.

Kombinere gangable bokser sammen gjøres enkelt med de avtakbare sidepaneler. Hull er allerede gitt å skli i ledninger gjennom boksen.