E2r

Hvordan kjøpe konkrete countertops

En av de viktigste elementene i et kjøkken renovering prosjektet er å velge benkeplater som utfyller skap, hvitevarer og vegg farger. Det er flere alternativer å vurdere: Granitt, kleberstein, marmor, skifer, slakter-blokk, og betong blir noen. Hvis du bestemmer deg på betong countertops, forventer et produkt som er tykk, pigmentert og glatt. Betong countertops har en lav glans og kan bli kuttet for å matche utformingen av kjøkkenet. Her er noen tips om hvordan og hvor du skal kjøpe din nye konkrete countertops.

Hvordan kjøpe konkrete countertops. Velg ditt benkeplate entreprenør og selskap.
Hvordan kjøpe konkrete countertops. Velg ditt benkeplate entreprenør og selskap.
  1. Velg ditt benkeplate entreprenør og selskap. Hver entreprenør har sin egen metode for konstruksjon. Noen foretrekker å pre-cast i butikken, mens andre bygger på stedet. De som pre-cast hevder at produktet er bedre kvalitet fordi forholdene er kontrollert i butikken. De som fyller på stedet kan custom-designe benkeplater lettere. Du kan finne en database med konkrete benkeplate leverandører og installatører nettet (se link nedenfor).
  2. Få prøver. Før du tar en avgjørelse be om flere prøver av benkeplate for å matche med resten av kjøkkenet ditt innredning.
  3. Plukk det utseendet du ønsker. Du kan få ulike effekter basert på ingrediensene din entreprenør legger. Tenk om tilpassing. Be ham om å bruke pulver pigment blandet med betong for å lage en solid farge hvis det passer deg. Du kan lage din countertop spettet med mange farger, eller legge keramiske fugemasse til betongen for å gjøre en terrazzo utseende, eller legge inn andre materialer som farget glass i sementen.
  4. Sammenlign priser. Alltid ringe minst tre entreprenører for prising. Ikke automatisk gå med det laveste budet-go med den personen du føler deg komfortabel med og som har gitt deg et fornuftig bud. Benkeplater er en svært viktig del av kjøkkenet, så ikke vær gjerrig! Bud for betong countertops kan variere fra 45€ -60€ per kvadratmeter, avhengig av hvilken stil, kutt, og regionen du bor i. Installasjon kan være en ekstra kostnad i tillegg.
  5. Tykkelse. Spør din entreprenør hva tykkelse benkeplater vil bli. Du kan få nesten alle tykkelsen du ønsker. Husk at du kan ha to separate tykkelser for benkeplate og backsplash hvis du ønsker.
  6. Edge. Det er mange alternativer å velge mellom for utseendet på benken kanter. Det er den tradisjonelle flush cut, der betong kanten er rett og firkantet. Du kan velge mellom en mengde stilarter utover denne kanten, men. Avrundede kanter er populære, som er bullnose eller skrå kanter (liten vinkel på forsiden av benken for å skape dybde og detaljer). Hvert selskap eller snekker kan ha en varierende navn for de typer kantene de tilpassede, så sørg for at du ser et bilde eller prøve av benken før du velger.
  7. Betaling. Mange bedrifter vil be om et depositum og gjenværende saldo vil påløpe ved installasjon. Spørre om betaling på forhånd slik at du vet hva du kan forvente.

Benkeplater er en svært viktig del av kjøkkenet ditt, så ta deg god tid og shoppe rundt etter pris, stil og komposisjon. All forskning og tid vil lønne seg når gjestene spør råd om hvordan du kan kjøpe sine egne vakre konkrete countertops!