E2r

Hvordan kaste kongen ark selv

Endre laken er en av de oppgavene på listen over husarbeid som alle bare synes å hate gjøre. Og hvis du tilfeldigvis har king size dype lomme ark denne oppgaven blir bare mer irriterende. Selve størrelsen av kongens ark kan gjøre dem svært vanskelig å kaste seg hvis du ikke har en konkret plan. Du kan også ende opp med å måtte spørre en annen person til å hjelpe deg ut.
Men hva om det er ingen hjemme til å låne deg en hjelpende hånd? I stedet for å utsette oppgaven til en annen dag, benytte anledningen til å lære å kaste det alene. Brette arkene uforsiktig ville bare la dem rynkete og ubehagelig, så følg disse trinnene, slik at du enkelt kan kaste din king size dypt pocket ark og holde dem fra å få alle krøllete opp.

Så snart du er ferdig med å tørke dem helt opp, fjerne hele av dem og sette dem til side for å la plass mens du brette opp ett ark. Varme laken eller ark som bare kom ut av tørketrommel pleier å være mye lettere å kaste fordi stoffet er enkel å administrere.

Start på den øverste king size dype lommer. Det vil være lettere å få til og jevne ut eventuelle rynker som du ser. Plasser hånden i lommen på et av hjørnene. Lommen vil vise et trekantet område når elastics er montert i hjørnene. Du kan få en stor flat ren overflate som lar deg hente de to hjørnene og sette legge den ut, slik at det er greit drapert foran deg, eller du kan gjøre det steg for steg med dine egne hender.

Hvordan kaste kongen ark selv. Følg arket til du kommer opp med den tredje hjørnet.
Hvordan kaste kongen ark selv. Følg arket til du kommer opp med den tredje hjørnet.

Bruker den ledige hånden i følge kanten av arket til du kommer til neste hjørne. Plasser det andre hjørnet opp så hekte lommen på hånden din. Arket skal være rett side ut. To hjørner bør jeg hektet hendene.

Følg arket til du kommer opp med den tredje hjørnet

Følg arket til du kommer opp med den tredje hjørnet. Sett denne tredje hjørnet opp og hektet den på nytt lommen i hånden, oppmerksom på at stoffet skal være innsiden ut. Nå blir tre hjørner nå hekta opp i hånden.

Følg igjen kanten av hjørnet til du kommer til fjerde hjørnet. Ta den opp og hektet den på hånden din. Du bør komme opp med et ark som er på høyre side ut. Nå er fire hjørner henge ned fra hånden din.

Når du har prøvd disse trinnene.
Når du har prøvd disse trinnene.

Rett ut kantene som henger ned med den ledige hånden. Holder det ut på siden, vil du se arket er nå kastet inn kvadrat som er en fjerdedel størrelse av den opprinnelige arket.

Fjern hånden fra lommen og brett king size ark halvdel to ganger. Arket skal være nå pent fold og klar til å bli lagret.

Når du har prøvd disse trinnene

Når du har prøvd disse trinnene, vil du se at folding king size dype lomme ark er ikke så vanskelig som du kanskje har i utgangspunktet trodde. Det kan være litt kjedelig. Men hvis du holder på å øve og å gjøre det, vil dine king size dype lomme ark alltid være presentabel og ryddig når du får det ut av lageret.