E2r

Hvordan isolere utenfor grunnmurer

Isolerende din utenfor grunnmurer kan hjelpe deg med å administrere temperaturen inne i huset og holde deg fra insektangrep. I likhet med andre typer isolasjon, gjør det riktig kan hjelpe deg å spare på kostnader som det kan kontrollere fukt og kondens problemer som du ellers opplever.

Hvis du planlegger å isolere din utenfor grunnmurer, her er fremgangsmåten du må gjøre.

Mål den nødvendige isolasjon

Mål den nødvendige isolasjon. Mål hvor mange kvadratmeter isolasjon er nødvendig for vegger. Få den bredde av veggen i foten, så vel som dens høyde. Etterpå multiplisere verdiene.

Hvordan isolere utenfor grunnmurer. Mål den nødvendige isolasjon.
Hvordan isolere utenfor grunnmurer. Mål den nødvendige isolasjon.

Kjøp isolasjonsmateriale. Det finnes ulike typer isolasjonsmaterialer tilgjengelig. Du kan velge mellom skum, strimler, og glassfiber, blant andre. Spør naboer om materialet de brukte til å isolere sine utenfor grunnmurer. På samme måte kan du få informasjon på nettet, eller ved å spørre din lokale maskin.

Velg fordelene av hver type før du kjøper

Velg fordelene av hver type før du kjøper. For eksempel kan noen frastøte damp, mens andre vil trenge en egen barriere.

Få de nødvendige materialer. Isolasjonsmaterialer kan forårsake kløe når det berører huden, så sørg for at du har de riktige tannhjul som hansker, maske, tape eller et verktøy kniv. Hvis du planlegger å bruke spiker eller lim for å sikre isolasjon, sørge for at de er nok til å pierce gjennom isolasjonen materialets tykkelse.
Det er noen produkter på nettet som du kan kjøpe som et komplett sett, eller de som er trygge nok til å bruke uten hansker. På samme måte kan du velge å velge en som er lett å rive slik at den kan romme uttak og elektriske ledninger.

Installer isolasjon. Isolasjon normalt kommer komprimeres i en pose. Sørg for at du har nok plass til det når materialet utvider etter åpning. Dekke hele veggen med isolasjon. Hvis du bruker skum ark, og det er eksisterende veggen stendere, klippe materialet i samme bredde som bredden av pigger. Gjelder lim eller klebemidler som nødvendig. Du kan også bruke spesialiserte negler som har plast skiver, beskytte skum materiale fra pådra seg store hull.

Hvis du planlegger å installere teppe isolasjon

Mål den nødvendige isolasjon. Kjøp isolasjonsmateriale.
Mål den nødvendige isolasjon. Kjøp isolasjonsmateriale.

Hvis du planlegger å installere teppe isolasjon, kjøpe nok deler som kan monteres på veggen fra topp til bunn horisontalt. Sikre den første stripen over veggen lengde, som begynner fra toppen. Monter og fest den andre, og sørge for at furring stripe der de møtes er det samme. Fullfør isolasjon ved taping sømmene der isolasjonen strimler møtes.

Gjøre andre justeringer. Hvis du valgte å bruke skum som isolasjonsmateriale, bruke borsyre for å hindre fremtidige angrep av termitter. Likeledes er det andre ting du kan gjøre for å øke fordelene og levetid for produktet i din isolasjonsmateriale. Lag en perimeter drenering som inneholder vasket grus, filter stoff, og plastrør. Det vil hjelpe tømme jord og hindre borat kjemikalie i skum isolasjon fra utvasking ut som hva som vanligvis skjer når det er grunnvann. Du kan også bruke vannfast maling på interiør grunnmur.


Installere isolasjon for utenfor grunnmurer kan være vanskelig i begynnelsen. Men, hvis du planlegger å spare på strømutgiftene og beskytte veggen, er det noe du trenger å gjøre. Hvis du tror at du ikke kan gjøre det selv, ansette hjelp av familie og naboer, eller leie en profesjonell til å gjøre jobben for deg.