E2r

Hvordan installere et delta tappekran

Den mest kjente kranen merkevare i USA

Den mest kjente kranen merkevare i USA er Delta tappekran. Den ble først introdusert i 1929 av Masco Screw Corporation. Denne kranen kom til å bli kjent som Delta merke på grunn av sin håndtak som følger et driftsresultat bevegelse som er veldig mye som "Delta" en gresk bokstav. Delta kraner er plukket av flere mennesker i landet på grunn av sin funksjonalitet og effektivisere sin interne design. Installere en Delta kranen er ikke vanskelig så lenge du følger instruksjonene på innsiden av elementet pakken. De fleste mennesker nå velger å løse sine egne VVS strukturer for å spare penger på arbeidskraft og materialer. Her er tips om hvordan du installerer en Delta tappekran:

  • Ta ut det materialet som trengs i å installere et deltaet kranen. Du må forberede Delta tappekran (med spesifikasjoner avhengig av dine behov), Teflon tape, silikon, lommelykt, låser, skrutrekkere og skiftenøkkel. Sørg for å ordne materialet først før du faktisk starter arbeidet for å unngå distraksjoner.

    Fjern den gamle kranen fra slangen. Bruk fastnøkkel til å løsne kranen fra sine rygger. Men før du skrur opp kranen må du sjekke vannkilde eller hovedventilen på vannsystemet. Slå den av. Du ønsker ikke vann skal fossende til ansiktet ditt mens du fjerner ligaen, så det er viktig å slå av hovedventilen. ]

  • Ta av skitt, rust og andre partikler. For sikker, er det noen slanger der kranen kom fra. Bruke en kniv for å fjerne rust herdet i den indre delen av røret. Vask den av godt og la tørke i noen timer. I mellomtiden satt de andre materialene og finne ut hvilke av dem du bør brukes i å installere kranen.
  • Les bruksanvisningen som kom sammen med deltaet kranen. Du vil merke trinn-for-trinn prosedyre for å installere Delta tappekran. Følg nøye med på trinnene og måten der installasjonen er utført.
  • Plasser deltaet kranen på stedet der den skal festes. Vær spesielt merke til de indre delene. Sørg for at disse delene passer nøyaktig gjennom hullene. Se på bilder levert i bruksanvisningen for å se om du gjør det rette.
  • Gå under vasken og feste boltene som vil sikre kranen. Fest hver bolt og mutter tett til riktig plass. Det må være et diagram i bruksanvisningen hvor du kan basere installasjonen du gjør. Sett hver bolt i hullet sitt og fest godt med bruk av skiftenøkkel eller skrutrekker, er avhengig av hva mer fit for prosedyren. Pass på at boltene ikke er for stramt, slik at du kan skru dem lett når det er et problem med kranen senere.
  • Fest kranen til vannkilden. Bruk Teflon tape og silikon for å dekke hull slik at vannet ikke vil lekke. Åpne hovedventilen av vannkilden. Åpne Delta tappekran for å teste installasjonen.
  • Installering av stopperen til vasken. Fest kjeden til bunnen av kranen og justere det tilsvarende slik det vil komme avløpet sikkert.

Hvordan installere et delta tappekran. Ta ut det materialet som trengs i å installere et deltaet kranen.
Hvordan installere et delta tappekran. Ta ut det materialet som trengs i å installere et deltaet kranen.

Bortsett fra Delta tappekran, det er andre typer kraner på markedet som ligner dette merket. Delene er veldig mye det samme, er imidlertid Delta tappekran fortsatt foretrukket av mange forbrukere på grunn av sin holdbarhet.